Claudisky, unul dintre cei mai cunoscuți TikTokeri, a vorbit despre succesul lui Selly. Care este secretul: „E un exemplu bun, a știut ce să facă” EXCLUSIV

Claudiu Iosif, cunoscut drept Claudisky în mediul online, ne-a povestit totul despre drumul său către succes
Claudisky, unul dintre cei mai cunoscuți TikTokeri, a vorbit despre succesul lui Selly. Care este secretul: „E un exemplu bun, a știut ce să facă” EXCLUSIV

Claudiu Iosif, cunoscut drept Claudisky în mediul online, ne-a povestit totul, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre drumul său către succes pe TikTok. Totuși, în cazul în care social media nu ar mai merge, tânărul s-ar îndrepta către actorie sau către afaceri, dorindu-și, în viitor, să își deschidă un restaurant. Atunci când a venit vorba despre Selly, acesta a punctat că Andrei Șelaru este un exemplu de creator de conținut care a știut ce să facă și cum să își păstreze publicul.

Claudisky: “Trebuie să faci ce îți place, căci banii vin pe parcurs”

Claudiu Iosif și sora lui, Jasmine Saraj, au parte de foarte multă atenție în mediul online, câștigând admirația publicului. Cu toate acestea, Claudisky ne-a explicat că încearcă să o protejeze pe ruda lui pentru ca pot exista fani care să întreacă limita. Tânărul ne-a vorbit și despre succesul pe care îl are Selly, punctând că acesta este un exemplu de creator de conținut care a știut cum să evolueze.

Ego.ro: Claudiu, tu și sora ta sunteți implicați în același domeniu. Care a început primul?

Claudisky: Eu am început primul. Din facultate știam că vreau să mă implic în mediul online. Am văzut-o ca pe o oportunitate și am încercat pe diferite aplicații, Facebook, Instagram, doar că nu am reușit. Ulterior, m-am reorientat către aplicația aceasta, care, pe atunci, era de copii. Am văzut că există un potențial mare de a crește. Consistența a dat roate, postând mereu și crescând am ajuns unde sunt acum. Am început în 2019, iar sora mea s-a apucat în 2020, în pandemie, când a fost un val de creatori care au început să posteze atunci. Suntem amândoi la fel de talentați, la fel de buni. Ne completăm.

Nu simți nevoia, totuși, să o protejezi?

Claudisky: Ba da, clar. Consider că am învățat-o destul de multe cât să se apere, cel puțin, în mediul online. Când vine vorba de a ieși afară, stau cât de mult pot cu ea. Prefer să stau lângă ea când ieșim la un festival, spre exemplu. Inevitabil, la un moment dat, nu o să fiu lângă ea. Am învățat-o să stea cu un grup mai mare sau cu persoane de încredere, pe care le cunoaște. Există unele persoane care pot să fie mai speciale, ca să le numim așa. Eu sunt sigur că poate au intenții bune, însă nu filtrează anumite acțiuni sau emoții.

Claudisky, unul dintre cei mai cunoscuți TikTokeri
Claudisky, unul dintre cei mai cunoscuți TikTokeri

„O să strâng niște bani și o să fac un restaurant anime”

Ce vrei să faci pe viitor? Să zicem că mâine nu o să mai meargă TikTokul sau Instagramul.

Claudisky: Și eu mă gândesc de foarte multe ori. Mă gândesc, în primul rând, că nu îmi vine să cred că am reușit pe chestia asta care îmi place. În același timp, mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă nu era aplicația aceasta sau nu exista social media. Mă gândesc că aș fi dat pe actorie. Nu mă interesa partea financiară dacă făceam ceva ce îmi plăcea. Ori aș face ceva în rândul afacerilor. Spre exemplu, sunt pasionat de anime-uri, astfel că aș fi făcut magazine cu anime-uri sau cu o tematică inspirată din ele. Ceea ce vreau să fac, de fapt, mai târziu. O să strâng niște bani și o să fac un restaurant anime. Se leagă lucrurile. Dacă nu ar fi TikTokul, tot aș găsi ceva care să îmi placă. Vreau ca oamenii de acasă să înțeleagă acest lucru. Trebuie să faci ce îți place, căci banii vin pe parcurs.

Totuși, tu ai un public cu o vârstă mai mică. Ce te-a făcut să te îndrepți către acest tip de public?

Claudisky: Nu pot să zic că eu am ales publicul, ci publicul m-a ales pe mine. La început am postat tot felul de lucruri, tot felul de videoclipuri, ca să văd ce îmi place mie, dar și ce le place oamenilor de pe TikTok. Am aflat că sketchurile de comedie, legate de prieteni, familie și școală, prind cel mai bine. Am zis că pot să fac și eu asta, ținând cont că am o soră, o familie mai îndrăzneață și prieteni cu diferite povești amuzante. Am urmat această strategie și am ajuns unde sunt astăzi.

Crezi că conținutul se schimbă pe măsură ce toți creatorii de conținut cresc?

Claudisky: Mi se pare că la un moment dat trebuie să îți dai un upgrade. Poate îți păstrezi audiența, dar mi se pare că te poți îmbunătăți pe parcurs. Pe lângă partea de producție, poți lucra la idei, la oamenii cu care colaborezi. Mereu trebuie să te gândești la cum poți să fii mai bun. Așa cum a fost și Selly. În urmă cu câțiva ani filma în camera lui și acum filmează cu mai mulți directori, face filme, mi se pare că a fost un pas natural. Aș vrea să ajung și eu la un moment dat acolo, dacă nu îmi iese cu restaurantul și anime-urile. De ce nu? Să fac un serial, un film. Totuși, trebuie să iau totul treptat. Vine TikTokul, de unde strâng tot ce am nevoie, bani și experiență, ulterior, mă mut pe YouTube. Apoi, după YouTube fac seriale cu alți oameni. Poate apare și altă aplicație, postez și acolo și tot așa.

Ce spune despre succesul lui Selly

Reprezintă Selly pragul la care își dorește un TikToker să ajungă?

Claudisky: Selly este mai mult creator de conținut pe YouTube, nu cred că este neapărat TikToker. Totuși, el postează și pe TikTok și are mult succes, dar nu cred că vrea să fie categorisit ca TikToker neapărat. Consider că Selly este un exemplu bun de creator de conținut care a știut ce să facă, a știut cum să evolueze, a știut cum să se folosească de materialele lui, a știut ce fel de script să facă, cum să atragă lumea, cum să mențină lumea și tot așa. Din punctul acesta de vedere, îl apreciez foarte mult.

Ai vreun idol care postează pe TikTok?

Claudisky: Bineînțeles. Toată lumea știe deja faptul că îmi place o TikTokeriță din afară. Este vorba de Bella Poarch. Nu există alt TikToker mai bun, după părerea mea. Mă urmărește pe TikTok. Ea, pentru mine, este singura persoană relevantă din afară.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.