Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor să devină părinți: “Facem și noi o păpușă. Ne dorim” VIDEO EXCLUSIV

Cleopatra și Edward își doresc să aibă o fetiță

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, cei doi arătându-le fanilor în fiecare zi că au fost făcuți unul pentru celălalt. Aceștia ne-au oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care au vorbit despre păpușile lansate de vedetă în urmă cu mulți ani, punctând că își doresc să devină părinți și să aibă parte de propria păpușică, adică de o fetiță.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, dezvăluiri emoționante

Succesul pe care Cleopatra Stratan l-a avut cu piesa “Ghiță” a fost unul răsunător. Vedeta se afla la o vârstă fragedă când a lansat păpușa care îi avea chipul și reda refrenul melodiei. Ea, aflată la Viva! Influencers Party 2022, alături de Edward Sanda, ne-a dezvăluit că a păstrat câteva exemplare și se bucură enorm când află că oamenii încă au jucăria:

Cleopatra Stratan: Am două păpuși acasă, la Chișinău.

Edward Sanda: Și eu am o păpușă acasă.

Cleopatra Stratan: Da, mă are în varianta originală, din cap până în picioare. Am la Chișinău în camera mea și în biroul lui tata. În studio, de fapt, avem păpușile acestea. Au acolo un loc special și în sufletul nostru, dar și în arhiva carierei mele. Este una dintre cele mai mari realizări de imagine pe care le-am avut în cariera mea și mă bucur foarte mult când aud persoane care zic că încă au păpușa, că își amintesc de ea și încă mai cântă refrenul respectiv când apeși butonul. Este colosal, au trecut 15 ani de când am lansat păpușa și încă mai miroase a vanilie, rochița este intactă.

Edward Sanda: Și păpușa pe care o avem noi acasă, pe care o are sora mea, nu doar că încă miroase, dar și cântă. Nu au fost schimbate niciodată bateriile.

Își doresc o fetiță

Cei doi, care s-au căsătorit anul trecut, își doresc să devină părinți și să se bucure de o fetiță. Cât despre păpușile care îi poartă chipul Cleopatrei Stratan, cele pe care le-a păstrat o să rămână moștenire de familie:

Cleopatra Stratan: Nu știu sigur (n.r dacă o să dea păpușile din generație în generație). Bine, păpușile de atunci nu mai sunt (n.r. pe piață). A fost o ediție limitată, ca să zic așa, s-au cumpărat foarte repede și ulterior nu s-au mai fabricat. Dar o să rămână ca o moștenire de familie păpușile pe care le avem.

Edward Sanda: Da. Și dacă o da Domnul, facem și noi o păpușă. Ne dorim.

Cleopatra Stratan: Când o da Dumnezeu, atunci o să fie. Da, noi ne dorim.

Edward Sanda: Eu vreau să fie păpușă. Da (n.r. fetiță). Acum, ce o să iasă.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda vor sa devina parinti
Cleopatra și Edward s-au căsătorit în 2021

Cleopatra Stratan: ”Tatăl meu tot fată a vrut”

Edward Sanda își dorește să devină tătic de fetiță, iar această dezvăluire a fost completată de Cleopatra Stratan, care a explicat că tatăl ei și-a dorit același lucru. Cântărețul are o surioară mai mică, astfel că deja s-a pregătit pentru următorul nivel.

Cleopatra Stratan: Tatăl meu tot fată a vrut.

Edward Sanda: Am printre prietenii mei, printre colegi, oameni care au copii acum și zic: “Dar eu chiar mi-am dorit fetiță și așa a ieșit!”. Acum sper să mă audă și pe mine.

Cleopatra Stratan: Cred că tații de fete au o putere aparte legată de dorințele de a avea fetiță, nu știu de ce. Cred că este o relație specială, vorbind la modul general, între tați și fiice.

Edward Sanda: Da, și eu aștept să mă văd. (n.r. cu o fetiță în brațe) Nu mai plec fără ea. Deci fără ea, gata. Eu știu cumva tot. Am o soră de 4 ani și am prins anumite chestii de la mama mea. Dar este altceva când știi că este din tine. Nu știu cum e, dar cred că e divin.”

Video: Daniel Bălan

9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.