Clipe de panică pentru Meghan Markle și prințul Harry. Cum a supraviețuit fiul lor după ce un incendiu a izbucnit în camera lui

Meghan Markle: "Toată lumea era în stare de şoc"
Clipe de panică pentru Meghan Markle și prințul Harry. Cum a supraviețuit fiul lor după ce un incendiu a izbucnit în camera lui

Meghan Markle și prințul Harry au trecut prin clipe de panică atunci când au fost anunțați că în camera lui Archie, fiul lor, a izbucnit un incendiu. Acesta se afla împreună cu bona, într-o casă în Africa, acolo unde erau cu toții în vizită.

Clipe de panică pentru Meghan Markle și prințul Harry: „Toată lumea era în stare de şoc”

Totul s-a întâmplat în timpul unei vizite în Africa, în anul 2019. Archie rămăsese cu bona, în timp ce Meghan Markle și Prințul Harry se aflau la un angajament regal. Din fericire, bona a fost foarte atentă și l-a salvat pe micuț. Ducesa de Sussex a povestit că în casa respectivă nu exista niciun detector de fum, motiv pentru care apa nu a pornit. Bona a descoperit miros de fum și cineva a intervenit rapid și a stins focul.

„Desigur, ca mamă, începi să intri în panică. Toată lumea plângea. Toată lumea era în stare de şoc”. Meghan şi Harry ar fi trebuit să plece într-o altă călătorie oficială, dar „nu avea sens”, a spus Meghan Markle în primul său episod de podcast.

Meghan Markle și-a lansat podcast-ul

Meghan Markle a lansat marți, pe 23 august, un podcast în care disecă clișee despre femei. Podcast-ul are12 episoade și este numit „Archetypes” – nume care îl evocă pe fiul ei Archie, dar și organizația pe care a lansat-o alături de soțul ei, Archewell. Vor fi conversații „„intime și sincere” între ducesa de Sussex și invitații săi.

În primul episod invitată a fost Serena Williams, ele fiind prietene de foarte mulți ani. Au vorbit împreună despre ambiție și despre cum sunt privite femeile ambițioase.

Meghan Markle candidează la președinția SUA?

În 2020, Lady Colin Campbell a scris o carte cu dezvăluiri despre ducesa de Sussex și prințul Harry, intitulată “Meghan and Harry: The Real Story”. În cartea respectivă, scriitoarea spune că Meghan Markle își dorește să ajungă de la Palatul Buckingham la Casa Albă și că ar vrea să calce pe urmele lui Barack Obama în politică.

”Știu că ducesa de Sussex are aspirații politice. Mi-a zis într-o zi că ar dori să candideze la președinția a SUA. Cred că tot ceea ce face, părăsirea familiei regale și întoarcerea în California fac parte din planul său”, a spus Lady Colin Campbell în discursul de promovare al cărții sale.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *