Coafura care întinerește. Trucul banal folosit de Thalia cu efect de lifting. Așa reușește să arate fabulos la 51 de ani

Oricine poate face rapid această coafură
Coafura care întinerește. Trucul banal folosit de Thalia cu efect de lifting. Așa reușește să arate fabulos la 51 de ani

Thalia și-a surprins toate fanele folosind cea mai perfectă coafură pentru a se bucura de un efect de lifting. Vestea bună este că această idee întinerește fața instantaneu, așa că îndrăznește să recreezi propunerea ei în următoarele sărbători de Crăciun, vei fi surprinsă cât de bine vei arăta!

Coafura care întinerește. Trucul banal folosit de Thalia cu efect de lifting

Tocmai când credeam că look-urile avangardiste vor domina aceste sărbători de Crăciun, am descoperit de curând că există multe opțiuni atunci când ne coafăm coafurile, mai ales că celebra artistă ne arată că există stiluri clasice care nu se vor demoda niciodată.

Prin intermediul contului său de Instagram, Thalia a împărtășit câteva fotografii în care a modelat o coadă de cal semirecordată care a dat o cădere spectaculoasă părului ei. De data aceasta și-a ondulat relaxat părul pentru a-l face să pară mult mai abundent și mai glam, un pariu infailibil!

Coafura care întinerește. Trucul banal folosit de Thalia
Coafura care întinerește. Trucul banal folosit de Thalia

Secretul Thaliei pentru întinerirea tenului

Thalia se află în lumina reflectoarelor de mai bine de 20 de ani. Actrița care a făcut senzație atât în telenovele, cât și în muzică, se menține într-o formă de invidiat. Face asta cu ajutorul unor trucuri pe care orice femeie ar trebui să le știe. Se spune că timpul nu iartă pe nimeni, însă unele celebrități se pare că au descoperit secretul tinereții veșnice. Printre ele se numără și Thalia, care se laudă în continuare cu un ten ca de porțelan, la cei 51 de ani.

Recent, Thalia a fost supusă unui tratament cu lumină roșie, o metodă populară și eficientă în rândul multor femei. Acest tip de tratament stimulează producția de colagen și îmbunătățește astfel elasticitatea pielii. O piele elastică va face riduri mult mai târziu și va fi mai radiantă și mai luminoasă. Tratamentul se face în clinicile de specialitate, iar durata unei ședințe variază de la 10 la 20 de minute.

Dieta Thaliei pentru o talie de viespe

Thalia a împărtășit recent unul dintre secretele sale pentru a slăbi rapid. În plus, cel mai bun lucru este că este o alternativă ideală pentru a evita efectul de îngrășare rapid. Celebra actriță a dezvăluit că optează des pentru o tehnică cardio cu greutate. Astfel, rutina constă în a face 35 de minute pe banda de alergat și completează acest efort cu cel puțin o oră de lucrat cu greutăți.

“Mănânc avocado în fiecare zi. Îl mănânc cu pâine prăjită la micul dejun cu lămâie și sare. Il folosesc și pe păr și pe față. Avocado este un polivalent fabulos pentru mine. Întotdeauna caut o modalitate de a implementa fructe, legume și proteine ​​bune în dieta mea”, spune Thalia. „Și din moment ce avocado are aproape de toate și este atât de bogat și benefic, chiar poți să-l tai în felii și să-l stropești cu ulei de măsline și să-l servești cu ouă. Este perfect. Adaug și avocado în smoothie-uri și este gustos.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9.3 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *