Coafura care te întinerește. Specialiștii în frumusețe au dezvăluit trucul lor secret

Află ce coafură te arată mai tânără.
Coafura care te întinerește. Specialiștii în frumusețe au dezvăluit trucul lor secret

Există anumite coafuri bine sculptate care impresionează și pot întineri trăsăturile. Alege o formă elegantă și adaugă modernitate imaginii tale cu o tunsoare minimalistă sau cu o coafură asimetrică.

Coafura care te întinerește. Ce recomandă specialiștii

Tendințele actuale vorbesc despre adaptabilitate și atitudine. Așadar, este timpul să te pregătești pentru o nouă transformare. Iată coafurile care te întineresc.

Coafura care te întinerește
Pixie

Pixie

Alături de bobul clasic, pixie a devenit una dintre cele mai solicitate coafuri a momentului. Această alegere arată că vrei să te joci cu părul tău și vrei să-ți faci fața să pară mai relaxată, ca în cazul tunsorii pixie ovală.Versiunea actuală este mai îndrăzneață și ia ca referință spiritul și estetica anilor ’90. De aceea este mult mai casual, firele de păr sunt mai lungi și creează o formă ovală ca un pieptene lung și ușor inegal, specialiștii.

Bob asimetric

O altă coafură care pune în valoare trăsăturile feței și îndulcește trăsăturile este bobul asimetric. Un alt avantaj este că nu necesită foarte mult timp de coafare și avantajează mai multe tipuri de fizionomii. Așadar, bobul ușor asimetric este o alegere potrivită dacă îți dorești o coafură super sofisticată, stilată, care se adaptează fiecărui tip de păr. Oferă volum, mișcare și este deja preferată de foarte multe celebrități de la Hollywood.

Coafura care te întinerește. Ce ți se potrivește, în funcție de tipul de păr

Bob pentru păr creț

Dacă ai părul creț, există un tip de bob care te avantajează și pe tine. Alege bobul pentru păr ușor ondulat, o coafură minimalistă foarte feminină. Bobul pentru păr creț este jucăuș, permite și adăugarea unor agrafe fantezie pentru un plus de strălucire. Alege o tunsoare până la baza bărbiei, care a rămas imbatabilă din anii ’20 până în prezent. Este în mod clar un look deosebit care întinerește, definește buclele și oferă părului volum dar și mișcare perfectă.

Coafură la baza umerilor cu vârfuri ascuțite

O altă coafură care întinerește orice femeie și rămâne imbatabilă la capitolul versatilitate este un bobul lung. Această coafură de lungime medie cu vârfuri ușor inegale este preferată și de vedete precum Julianne Moore. Pentru că este ușor de purtat și de coafat conduce imbatabil în lista celor mai întineritoare coafuri. De asemenea, este și una dintre cele mai populare tendințe din propunerile sezonului. Pe lângă faptul că scade vârsta, această lungime este ideală și dacă ești în căutarea unei tunsori funcționale. Acest look îți va permite să îți legi părul într-o coadă sau chiar într-un coc, dacă ai nevoie.

Citește și coafura care îmbătrânește orice femeie. La 30 vei arăta ca de 50 de ani

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.4 146 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *