Coafuri de Revelion 2023. Cele mai frumoase coafuri pentru un look deosebit în noaptea dintre ani

Tendințele în materie de păr nu se schimbă la fel de repede precum cele în materie de machiaj și unghii.

Coafuri de Revelion 2023, care vă vor face să fiți elegante și deosebite la petrecerea dintre ani. Mai este foarte puțin până la Anul Nou, așa că, majoritatea doamnelor și domnișoarelor sunt preocupate de felul în care vor arăta la petrecerea de Revelion. Pentru a vă inspira și a găsi rapid o variantă accesibilă și comodă, iată mai jos câteva idei de coafuri.

Coafuri de Revelion 2023, pentru o seară specială

Tendințele în materie de păr nu se schimbă la fel de repede precum cele în materie de machiaj și unghii.

Coada prinsă la spate

Se întâmpla de cele mai multe ori să credeți că o simplă coadă strânsă la spate este ceva extrem de banal și nu va fi niciodată un look de petrecere. În realitate, lucrurile stau altfel. Coada strânsă la spate poate da un aer sexy și o atitudine de siguranță, dacă este executată corect.

Pentru a face asta, întindeți părul cu placa, alegeți o cărare dreaptă pe mijloc sau pe o parte și prinde-ți părul într-o coadă strânsă la spate.

Coafuri de Revelion 2023
Coafuri de Revelion 2023

Puteți netezi părul folosind o periuță de dinți pe care ai pulverizat fixativ. Prindeți apoi elastic o clamă metalică sau un accesoriu interesant.

A doua variantă este aceea de a strânge și netezi părul într-o coadă la spate, pe care să o ondulați și să o tapați pentru a crea mult volum.

Părul prins cu agrafe

Aceste accesorii sunt extrem de apreciate, mai ales pentru plusul de eleganță pe care îl dau. Să vă aranjați părul în acest fel, nu este deloc complicat.

Drept urmare, trasați o cărare adâncă pe o parte, folosiți un gel de păr pentru a netezi perfect părul de-a lungul cărării și fixează-ți părul cu câteva agrafe. Alegeți agrafe decorative, care pot fi de sezon. Însă, cele din metal cu perle sau pietricele sunt extrem de admirate.

Cocuri lejere

Alegeți cocul lejer în cazul în care vreți să vă simțiți confortabil în noaptea dintre ani. Nu trebuie decât să urmați câțiva pași pentru ca look-ul să devină unul special.

Folosiți un spray pentru texturarea părului, apoi se prinde părul într-o coadă la spate. Răsuciți coada în jurul bazei sale și fixați vârful sub elastic sau cu ajutorul unor agrafe. Puteți lăsa libere câteva șuvițe care să vă încadreze chipul.

Coada înaltă

La fel ca și cazul unei cozi simple la spate, coada înaltă poate arată senzațional dacă știți cum să o adaptați pentru un look de petrecere.
Stilul perfect netezit, cu părul drept, este o opțiune foarte bună și în acest caz, la fel și coada voluminoasă.

Bucle masive

Dacă aveți acasă o placă de păr, situația va deveni extrem de simplă. Cu aceasta vă puteți îndrepta părul, însă, vă puteți face niște bucle de toată frumusețea.

După ce v-ați ondulat părul, pieptănați pentru a separa buclele și a obține acel efect retro deosebit. Se întâmplă ca atunci când vă peptănați buclele, să camuflați greșelile de ondulare. Mai exact, adio imperfecțiuni!

La final vă veți bucura de un păr voluminos. În cazul în care firele rebele vă dau bătai de cap, puteți apela la un ser pentru netezire sau un ulei pentru strălucire, astfel încât să le ascundeți.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *