Coafuri lejere, ideale pentru fiecare zi. Care sunt tendinţele primăverii 2022

Tendințele sezonului primăvară-vară 2022 propun coafuri feminine și rafinate. Alege-ți stilul preferat pentru petrecerile estivale.
Coafuri lejere, ideale pentru fiecare zi. Care sunt tendinţele primăverii 2022

Coafuri lejere, ideale pentru fiecare zi, potrivite pentru sezonul cald. Tendințele primăverii 2022 pun accentul pe lejeritate și naturalețe. Revin la modă împletiturile naturale, onduleurile, dar și coada de cal înaltă și elegantă. Nu uita și de accesoriile pentru păr, care completează orice coafură cu un plus de stil.

Fără îndoială, avem de unde alege în materie de coafură în acest sezon. În plus, aceste coafuri sunt ideale pentru plajă, când umiditatea nu-i face favoruri părului. Iată 5 propuneri simple pentru coafarea părului, ideale pentru primăvară și vara 2022.

Coafuri lejere, ideale pentru fiecare zi:

1. Împletituri olandeze

Una dintre cele mai frumoase tendințe din acest sezon sunt împletiturile olandeze. O împletitură olandeză este foarte asemănătoare cu împletitura franceză clasică, cu excepția faptului că o parte din păr rămâne desprins. Pentru un look de efect, poți ondula părul rămas liber. Astfel va căpăta mai mult volum și un aspect deosebit.

Coafuri lejere, ideale pentru fiecare zi

2. Coafuri lejere, ideale pentru fiecare zi – coadă de cal cu împletituri

Vara este sezonul dedicat evenimentelor speciale, iar această coafură este ideală pentru orice ocazie deosebită. Împarte părul în trei și împletește-l până la jumătate, apoi prinde cozile cu agrafe. Prinde părul rămas într-o coadă de cal, apoi răsucește părul rămas liber sub coadă. Ondulează coada de cal, tapează părul și la final aplică un spray de fixare.

Coafuri lejere, ideale pentru fiecare zi

3. Coc cu eșarfă

Când temperaturile devin greu de suportat, ai nevoie de o coafură cât mai lejeră. Prinde părul într-un coc lejer, apoi răsucește o eșarfă în jurul lui. Folosește acest accesoriu care îți va adăuga un plus de stil și rafinament. Alege o eșarfă cu imprimeuri marine, în ton cu trendurile de sezon. Completează acest look și cu o pereche de ochelari de soare cat eye, care îți vor adăuga o alură french. Această coafură este ideală pentru ținute casual cu blugi sau rochii lejere boho chic.

Coafuri lejere, ideale pentru fiecare zi

4. Coc elegant cu accesorii fantezie

Cocul este o alegere ideală și pentru un eveniment estival. Primăvara dă startul celor mai frumoase evenimente, iar părul prins poate fi o idee foarte bună pentru o coafură elegantă. Răsucește părul la spate, prinde-l în agrafe și aplică apoi o bijuterie deosebită. Poți alege dintre o mulțime de accesorii sofisticate, care dau un plus de rafinament părului.

Acest stil de coafură se potrivește cu un machiaj minimalist și cercei lungi, care pun în evidență trăsăturile feței.

Coafuri lejere, ideale pentru fiecare zi

5. Coafuri lejere, ideale pentru fiecare zi – Coadă de cal fantezie

Tendințele în materie de coafură pun accent și pe creativitate. De aceea, dacă îți place să porți părul strâns la spate, îți propunem o reinventare într-un stil modern. Prinde părul într-o coadă la baza gâtului și leagă-l cu un elastic subțire. Aplică apoi o ceară de păr pentru a fixa firele răzlețe și adaugă-i o notă de efect printr-un șiret decorativ. Alege un șiret apropiat de nuanța părului și leagă coada de jur împrejur, astfel încât să-i oferi un aspect original.

Potrivește această coafură cu un outfit clasic format dintr-o pereche de pantaloni și un sacou masculin. Dacă îți dorești un look mai feminin, alege o rochie mulată, care subliniază talia. În materie de accesorii, poartă o pereche de cercei statement și un colier la baza gâtului.

Coafuri lejere, ideale pentru fiecare zi

sursă foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *