Cod roșu de frumusețe la Casa Regală. Cum arată celălalt bărbat din viața Prințesei Diana, e tânăr și face furori

Cod roșu de frumusețe la Casa Regală. Cum arată celălalt bărbat din viața Prințesei Diana, e tânăr și face furori

Prințesa Diana a fost unul dintre cei mai iubiți membri ai familiei regale britanice. Aceasta s-a stins din viață în anul 1997 și a lăsat în urma sa multe secrete. Dar sunt câteva care au fost dezvăluite. De exemplu, cine este bărbatul care făcea parte din viața lui Lady Di și care este adesea comparată cu prințul Harry. Iată despre cine este vorba.

Alt Harry în viața prințesei Diana

Prințesa Diana a fost prima soție a regelui Charles. Cei doi au divorțat în anul 1996, iar un an mai târziu, pe 31 august 1997, Lady Di a murit la Paris, după ce mașina în care se afla alături de iubitul ei, Dodi al-Fayed, a făcut accident în timp ce încerca să scape de paparazzii care o urmăreau pe motociclete. Milioane de oameni au deplâns dispariția ”prințesei inimilor” sau ”prințesei poporului”, așa cum a descris-o premierul britanic de la acea vreme, Tony Blair.

Prințesa Diana a luat multe secrete cu ea, însă unele au fost dezvăluite. Așa cum este și cazul celuilalt bărbat din viața ei, comparat adesea cu prințul Harry, unul dintre cei mai râvniți burlaci din lume. I se spune ”Harry-ușurelul” sau ”Harry în versiunea superficială” și asta pentru că seamănă destul de mult cu fiul cel mic la regelui Charles.

Cod roșu de frumusețe la Casa Regală. Cum arată celălalt bărbat din viața Prințesei Diana, e tânăr și face furori
Louis sau „Harry Lite”, alături de Nicki Minaj.

Cine era celălalt Harry din viața prințesei Diana

Celălalt Harry din familia prințesei Diana este, de fapt, Louis Spencer, vicecontele Althorp, verișorul lui Harry cu care prințul seamănă la culoarea părului.

Louis sau ”Harry Lite” este moștenitorul tatălui său, contele Spencer și fratele prințesei Diana, și are 29 de ani. Tocmai pentru că are trecută averea contelui pe numele său, a fost desemnat și „cel mai râvnit burlac din lume”.

Tânărul de 29 de ani este fiul cel mare al contelui Spencer și va moșteniproprietate de 13.500 de hectare a familiei, în timp ce cele trei surori mai mari ale lui nu primesc nimic. Așa este legea la ei și familia britanică o respectă cu sfințenie.

”Harry-ușurelul”, vărul prințului Harry cu care seamănă foarte bine, a crescut în Africa de Sud după divorțul părinților lui, în 1997, unde a urmat Colegiul Diocesan din Cape Town, o instituție de învățământ scumpă, unde tariful anual se ridică la 13.955 de lire sterline. Faptul că moștenește o avere considerabilă, l-a propulsat în lumina reflectoarelor.

Tatler l-a descris pe roșcovanul ”Harry Lite” ca fiind ”înalt și foarte atrăgător”, însă Louis încearcă să rămână discret. După ce s-a mutat în Londra și a absolvit Universitatea Edinburgh, acesta și-a șters conturile de pe social media.

Prima lui apariție răsunătoare a avut loc la nunta Prințului William cu Kate Middleton, în aprilie 2011, iar în 2021 și-a condus sora la altar, în locul tatălui lor, lucru care l-a adus iar în prim plan.

Prințesa Diana a locuit la moșia Althorp, pe care a moștenit-o nepotul său, până când s-a căsătorit cu prințul Charles în 1981. Casa are 100.000 de metri pătrați și are 90 de camere.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *