Codin Maticiuc, tată pentru a doua oară! Iubita lui, Ana, este însărcinată

Codin Maticiuc și Ana, din nou părinți

Codin Maticiuc și iubita lui vor deveni din nou părinți. Cunoscutul actor și iubita lui, Ana, au publicat imagini cu ei și fetița lor, Smaranda. Pe burta de gravidă a Anei este scris un text, cu ajutorul căruia Codin speră să strângă cât mai mulți bani pentru fundația prin intermediul căreia renovează spitalele din țară.

Codin Maticiuc, tată pentru a doua oară

Codin Maticiuc a dat vestea pe rețelele de socializare, acolo unde oamenii i-au scris sute de mesaje încă din primele minute. În imagine se vede clar cum Ana, Codin și Smaranda sunt foarte fericiți fiindcă în curând va mai fi un membru în familia lor.

“Copilul numărul 3. Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică.

Campania noastră continuă, aștept să văd pozele voastre cu indemn la sms, cu tag la Fundatia Metropolis și #mysummerbody și #spitalepublicedinbaniprivati.
Vă las o poză la comentarii ca să vedeți cum arată harta noastră acum. Harta celor care deja ați dat sms la 8845 cu textul FACEM și continuați să rămâneți alături.
Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei.
Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”, a scris Codin Maticiuc în dreptul imaginilor.
Codin Maticiuc, tată pentru a doua oară
Codin Maticiuc, din nou tată

Codin și Ana mai au o fetiță, în vârstă de 3 ani

Codin și Ana au devenit părinți în anul 2019, atunci când Smaranda a venit pe lume. Momentan, cei doi nu au dezvăluit încă sexul celui de-al doilea copil. Sarcina este destul de avansată, având în vedere faptul că burta este vizibilă.

De ce nu se căsătorește Codin Maticiuc

Viața lui Codin Maticiuc s-a schimbat complet atunci când a venit pe lume fiica lui, Smaranda. Chiar dacă visul lui suprem a fost acela de a deveni tată, la „pachet” nu intră și cel de soț. Codin ne-a dezvăluit recent că el și Ana nu se gândesc momentan la căsătorie.

„Nu mă însor, păcatele mele. Nici ea nu vrea. Nu ne plac petrecerile astea. Ne plac petrecerile alea la care chiar te distrezi, nu unele unde ai o mie de obligații. Noi, de exemplu, la Smaranda nu am făcut botez, nu am făcut petrecere. Ne-am dus la biserică și am venit acasă cu nașii. Aia a fost”, ne-a declarat Codin Maticiuc.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.