Concurenta de la “Bravo, ai stil!” pe care Maurice Munteanu o apreciază. “Asta ne interesează!”. Ce dezvăluie despre relația cu Raluca Bădulescu EXCLUSIV

Adevărul nebănuit despre legătura dintre cei doi jurați

Maurice Munteanu se află, încă de la primul sezon, în ipostaza de jurat la “Bravo, ai stil!”, emisiune care i-a captivat pe mulți telespectatori încă de la început. Editorul de modă ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre concurenta pe care o apreciază în acest sezon. Mai mult, el ne-a explicat cum se înțelege cu Raluca Bădulescu, colega lui din emisiunea de la Kanal D.

Pe cine apreciază Maurice Munteanu de la “Bravo, ai stil!”

Maurice Munteanu consideră că factorul “Bravo!” îl are o concurentă care nu a intrat de la început în competiție, anume Maria. Juratul, aflat la Elle Style Awards, ne-a explicat că în show-ul dedicat stilului vestimentar este apreciată performanța, astfel că oamenii talentați trebuie aplaudați întotdeauna, de față cu toată lumea:

“Factorul Bravo îl are o concurentă intrată relativ recent, nu din prima, Maria. Mi-a arătat că este sensibilă, că este talentată, iar asta ne interesează. Eu am apreciat întotdeauna performanța. Nu aș vrea să se facă o confuzie, nu există favorită. Eu apreciez performanța. Nici nu o cunosc, nu asta ne interesează. Noi apreciem performanța. Dacă un om este bun sau foarte bun, chestia asta trebuie susținută și aplaudată la scenă deschisă.”

Ce spune despre concurentele care vor să apeleze la ajutorul unui stilist: “Nu este OK!”

Formatul “Bravo, ai stil! Celebrities” era unul diferit, astfel că în sezonul acesta concurentele nu au voie să apeleze la ajutorul unui stilist. Maurice Munteanu consideră că ținutele ar trebui să fie făcute de fetele care au acceptat provocarea de a participa la emisiune, nu de altcineva. Astfel, juratul este de acord să fie excluse din show cele care încalcă regulile:

“Așa a fost formatul la momentul respectiv, dacă ne referim la Celebrities. Dar mie nu mi se pare corect, este ca și cum la Olimpiada de franceză ți-ar face lucrarea profesoara. Păi cine primește medalia? Tu, pentru ce ai făcut sau profesoara de franceză? Nu, nu este OK. Este mult mai bine așa. Bineînțeles, s-a spus asta. (n.r. ca fetele care sunt prinse cu stilist să fie excluse) Clar, 100%.”

Citește și Maurice Munteanu, despre piesele vestimentare pe care nu ar mai trebui să le purtăm: “Rochiile de nuntă, de nașă, din dantelă de plastic”. Ce părere are despre piesele second hand EXCLUSIV

Ce spune despre Raluca Bădulescu

Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu sunt de ani de zile jurați la “Bravo, ai stil!”. Cei doi au și o legătură de prietenie extrem de frumoasă, astfel că starul ne-a dezvăluit că niciodată nu s-a certat cu vedeta, ținând cont că nu au existat motive:

“Niciodată, cum să mă cert cu pisica mea? (n.r. cu Raluca Bădulescu) Mai țipăm unii la alții, dar de drag, așa. Răcnim, de fapt, nu țipăm. Nouă așa ne place, ne calmează. Nu, nu avem motive de ceartă, doar de amor nebun.”

Citește și Motivul pentru care Ilinca Vandici nu ar putea să împartă cabina de la „Bravo, ai stil!” cu Raluca Bădulescu. „Sincer, mi-ar fi foarte greu” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
AU CREZUT ca DJ Lalla E VIE! Cine si-a facut APARITIA la inmormantare. IMAGINI SOC
Veste de ultimă oră despre ora de iarnă. De când nu se va mai schimba,...
Breaking News: Dănuț Lupu, condamnat definitiv la închisoare! Cât va sta închis
Ramona Olaru se ascunde, dar secretul s-a aflat! Cine e bărbatul pe care-l iubește: „Omul...
Clotilde Armand, prinsă conducând ILEGAL. Ce sancțiune a primit primărița
Produsele din magazinul Bobo Shop, din dosarul „Fabrica de vise”, se vindeau ca pâinea caldă!...
„Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? Nu știți ce e aici noaptea.” Noi...
Ele sunt cele mai inteligente zodii. Au IQ de geniu
Ce s-a întâmplat cu afacerile în care Cristina Bâtlan a investit la „Imperiul Leilor”: „Nu...
Ce a spus durul Simon Cowell despre românul care a câștigat America's Got Talent: «Au...
Diana Dumitrescu: de la Miss World, la actriță, prezentatoare TV și mămică. Cât de mult...
Haos în Capitală! Bucureștiul devine un mare șantier pentru un an
4 zodii sub reflectorul astrelor: Atenționări pe care nu trebuie să le ignori
HOROSCOP: Mâine, cinci zodii au succes colosal. Succesul este de partea lor în totalitate
Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *