Concurentă de la MasterChef, concediată prin sms de un Chef. Joseph Hadad îi sare în ajutor: „Ai un loc în restaurantul meu!” EXCLUSIV

Maria Stănciuc a lucrat ca ajutor de bucătar timp de trei săptămâni în restaurantul lui Chef Alex Petricean, fost concurent la MasterChef.
Concurentă de la MasterChef, concediată prin sms de un Chef. Joseph Hadad îi sare în ajutor: „Ai un loc în restaurantul meu!” EXCLUSIV

Pentru Maria Stănciuc participarea la MasterChef România (PRO TV) nu a fost doar pentru a-și depăși limitele, ci mai mult pentru a le demonstra persoanelor care au descurajat-o că locul ei este în bucătărie. Tânăra de 27 de ani, concurentă la MasterChef, a venit la show-ul culinar după ce a fost concediată din bucătăria unui chef din Capitală. Nu doar că i-a dat peste nas celui care nu a crezut în ea, dar a și primit o ofertă de angajare din partea lui Joseph Hadad. El este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România.

Concurentă la MasterChef, angajată de Chef Hadad în localul lui

În această seară, de la ora 21.30, o concurentă de la MasterChef România (PRO TV), care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro și trofeul „MasterChef”, își atinge unul dintre scopurile pentru care s-a înscris în competiție. Maria Stănciuc reușește să-i impresioneze pe cei trei jurați cu preparatul ei. Și în mod special pe Joseph Hadad care îi face deschis o ofertă de angajare într-unul dintre restaurantele lui.

Maria Stănciuc, concurentă de la MasterChef, i-a impresionat pe jurați cu trei tipuri de burrata
Maria Stănciuc, concurentă de la MasterChef, i-a impresionat pe jurați cu trei tipuri de burrata

În ediția de azi, tânăra este nevoită să gătească un preparat fără a folosi pic de sare. În schimb, ea are voie să se folosească de ingrediente care sunt sărate, precum brânza. Prin urmare, concurenta a pregătit trei tipuri de burrata. La degustare, juriul se arată extrem de încântat.

„La balcon merge concurentul cu cea mai bună farfurie: Maria!”, a spus Chef Foa.

El a fost completat imediat de Chef Hadad, care profund impresionat de preparatul concurente îi face o propunere de nerefuzat:

„Din toată seara aceasta a fost cea mai bună farfurie. Tehnica și umplutura au fost perfecte. După MasterChef, ai un loc în restaurantul meu”, i-a spus Chef Hadad.

Concurentă la MasterChef, concediată prin sms

Totuși, pentru Maria, farfuria a reprezentat mai mult decât un preparat care a trimis-o la balcon.

„Am învățat să fac asta în restaurantul din care am fost dată afară”, a explicat concurenta.

Deși a preferat să nu-l numească pe cel care a descurajat-o, Ego.ro a aflat numele chef-ului care a concediat-o pe tânără printr-un mesaj.

„Primesc un mesaj prin care eram anunțată că a fost ultima mea zi și că nu pot să fac meseria asta, fără niciun drept la replică”, a povestit tânăra.

Ea a lucrat ca ajutor de bucătar timp de 3 săptămâni în restaurantul lui Alex Petricean.

Cine este Alex Petricean, bucătarul care a lăsat-o fără loc de muncă

Cel care a concediat-o pe Maria și care nu a crezut deloc în aptitudinile ei este chef Alex Petricean. El este nimeni altul decât un fost concurent de la MasterChef. Tânărul a făcut parte din prima ediția a show-ului, unde i se spunea D’Artagnan. El a ajuns până în finală alături de alți doi concurenți. După mai multe experiențe în diverse restaurante, Alex și-a deschis propriul restaurant de nișă. Despre acesta spune că este unul în care clientul trebuie să lase barierele jos. Și să fie mult mai deschis în ceea ce privește mâncarea.

Alex Petricean a fost concurent la MasterChef
Alex Petricean a fost concurent la MasterChef

Culmea este că Alex a ales să o concedieze pe Maria Stănciuc printr-un mesaj sec, fără să-i dea prea multe explicații. Și asta după ce a povestit în repetate rânduri că a fost dezamăgit de atitudinea patronilor de restaurante și bucătarilor care nu l-au vrut în restaurantele lor. Motivele invocate de ei erau că avea părul lung, cercei și tatuaje. De asta nu îi acordau nici cea mai mică șansă să demonstreze că se pricepe cu adevărat la gătit.

8.5 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.