Condiția clară pe care o are regele Charles de la fiul său, Harry, pentru a se împăca. Data exactă când se vor întâlni pentru negocierile de pace

Se anunță o toamnă fierbinte în familia regală britanică. Cele mai noi vești despre posibila împăcare dintre Harry și tatăl său, regele Charles.
Condiția clară pe care o are regele Charles de la fiul său, Harry, pentru a se împăca. Data exactă când se vor întâlni pentru negocierile de pace

Data exactă la care Regele Charles și Prințul Harry se vor „întâlni pentru discuții de pace” a fost dezvăluită, dar Meghan Markle nu este așteptată să fie prezentă, potrivit unei surse citată de presa britanică. Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, se pare că va zbura înapoi acasă în California trecând prin Londra luna viitoare, când Jocurile Invictus se vor încheia în Germania.

Între timp, regele, în vârstă de 74 de ani, ar trebui să se întoarcă din vacanța de vară de la Balmoral la mijlocul lunii septembrie, ceea ce înseamnă că atât monarhul, cât și fiul său cel mic se vor afla în capitala Angliei în același timp. Reiese astfel că cei doi s-ar putea întâlni pentru a aplana tensiunile din cadrul familiei regale, care s-au intensificat odată cu apariția volumului de memorii ale ducelui de Suessex, ”Rezervă” și a documentarului Netflix care îi are drept protagoniști pe Haryy și pe soția sa.

Condiția clară pe care o are regele Charles de la fiul său, Harry, pentru a se împăca

Se pare că personalul face planuri pentru ca „discuțiile de pace” să aibă loc pe 17 septembrie, înainte de călătoria regelui în Franța, care va avea loc în data 20 septembrie, a declarat o sursă pentru OK! Magazine. Potrivit sursei, ”regele Charles urmează să se întoarcă la Londra de la Balmoral la mijlocul lunii septembrie, ceea ce se potrivește cu sfârșitul călătoriei lui Harry la Dusseldorf pentru Jocurile Invictus”.

”Regele are o vizită oficială reprogramată în Franța pe 20 septembrie, așa că are câteva zile libere la Londra pentru a se întâlni cu fiul său. Personalul încearcă să pună la punct detaliile în timp ce vorbim”

Sursa a adăugat că Charles a fost supărat de afirmațiile făcute de fiul său în cartea sa de memorii Rezervă, în special cele referitoare la soția sa, regina Camilla, despre care Harry a considerat că „m-a sacrificat pe altarul ei personal de PR”.

”Dacă discuțiile vor avea loc, regele va spune foarte clar că nu va exista absolut nicio afacere privată de familie discutată în public mai departe”, a adăugat aceasta.

Se pare că și Camilla a fost ”rănită” de conținutul cărții, în care a fost etichetată drept ”periculoasă” și ”ticăloasă”, potrivit unuia dintre cei mai apropiați prieteni ai ei, notează Dailymail.

”Bineînțeles că o deranjează, bineînțeles că o doare”, a declarat Fiona, marchiză de Lansdowne, care a fost una dintre însoțitoarele oficiale ale reginei la încoronarea regelui, pentru Sunday Times.

Deși se spune că Meghan îl va însoți pe Harry la Jocurile Invictus, sursa a precizat că este ”foarte puțin probabil” ca ea să fie inclusă în orice ”discuție de pace” care ar avea loc între Harry și rege.

Se împacă Harry cu tatăl și fratele său?

La începutul acestui an, alte persoane din interior și-au exprimat convingerea că o reconciliere între Harry, prințul William și tatăl lor nu este exclusă. ”Se poate rezolva”, au declarat acestea pentru The Times. ”Ambele părți trebuie să ridice mâinile în sus și să admită că ”nu am făcut totul cum trebuie și am greșit foarte mult”… Va fi nevoie de flexibilitate din partea tuturor părților, dar se poate face”.

”Este nevoie ca Harry să fie aici, în cameră cu regele și prințul de Wales, cu alți câțiva membri ai familiei, cu unii dintre oamenii lui în care are încredere și care i-au asigurat întotdeauna spatele, astfel încât să nu creadă că este prins într-o ambuscadă”

Cu toate acestea, prințul de Wales ar putea fi puțin mai greu de convins, a adăugat sursa. Harry a împărtășit amintiri profund personale despre certurile dintre ei, a dezvăluit mesaje text între soția sa Meghan și prințesa de Wales în timpul faimoasei lor dispute despre rochia de domnișoară de onoare și i-a acuzat pe viitorii rege și regină că i-au aprobat costumul nazist.

Chiar și așa, sursa regală spune că loialitatea lui William este, în cele din urmă, față de țara sa și că se va împăca dacă va crede că acesta este cel mai bun lucru pentru viitorul monarhiei.

Luna viitoare, Harry și Meghan urmează să prezinte un segment al Jocurilor Invictus, la câteva săptămâni după ce au făcut front comun într-o apariție televizată împotriva hărțuirii cibernetice. Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, va păși pe scenă în septembrie, în timpul ceremoniei de închidere a jocurilor.

Meghan va prezenta segmentul „Scena poveștilor de viață”, care oferă o perspectivă asupra curajului și rezistenței militarilor răniți care concurează. Între timp, Harry va ține un discurs de adio la ceremonia de închidere din Dusseldorf, Germania, care va avea loc pe 16 septembrie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
8.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Experimentata Raicu l-a 'prins' pe şefuleţ! Ce a făcut micuţul pervers înainte de întâlnire
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Femeile strălucitoare ale zodiacului, apreciate pentru sufletele lor de aur
8 zodii încep săptămâna în forță. Orice își propun vor reuși
6 zodii vor fi martore la schimbări astrale semnificative, fiecare moment fiind o oportunitate de...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *