Condiția pusă de Clara Chía lui Pique pentru a se căsători. Detalii incredibile au ieșit la iveală

Ce a cerut Clara Chia pentru a îmbrăca rochia de mireasă

Scris de: Daoud Andra

07 Mar. 2023

Condiția pusă de Clara Chía lui Pique pentru a se căsători. Detalii incredibile au ieșit la iveală

Relația dintre Gerard Pique și Clara Chia este din ce în ce mai serioasă. Au început să circule inclusiv znonuri potrivit cărora cei doi ar fi gata să spună „Da”, însă iubita fotbalistului are cerințe clare pentru ca evenimentul să aibă loc. Care a fost condiția pusă de Clara Chia lui Pique pentru a deveni soția lui.

Aceasta este condiția pusă de Clara Chia lui Pique pentru a face nunta

Idila dintre Pique și Clara Chia a ieșit la iveală anul trecut, la puțin timp după ce fotbalistul s-a despărțit de Shakira. Chiar dacă mulți au crezut că este doar o aventură, se pare că relația dintre cei doi este cât se poate de serioasă. Pique și iubita lui mai tânără s-au mutat împreună de câteva luni, iar de curând și-au oficializat relația și pe Instagram.

Citește și: Ce i-a cerut Clara Chia Shakirei în ziua în care s-au cunoscut. Gestul te va surprinde total

Inevitabil, au apărut și zvonuri legate de o eventuală nuntă, iar presa spaniolă scrie că Pique și Clara Chiar ar fi gata să își unească destinele, dar cu anumite condiții. Fotbalistul nu a fost căsătorit cu Shakira, cu care a avut o relație de mai bine de 10 ani și alături de care are 2 copii. Nu ar fi exclus să se căsătorească însă cu noua lui iubită, scrie presa iberică.

Clara Chia este pregătită să îi spună „Da” lui Gerard Pique, însă cu o condiție. Tânăra vrea ca totul să se desfășoare cât se poate de discret, de la pregătirea nunții, până la ceremonia în sine. Iubita lui Pique își dorește o nuntă intimă, la care să invite doar persoanele apropiate.

Citește și: Gerard Pique și Clara Chia, prima poză postată pe Instagram. Fanii au reacționat imediat: „Nimeni nu o întrece pe Shakira”

De ce a lasat-o Pique pe Shakira de fapt
Gerard Pique și Clara Chia

Motivul pentru care Clara Chia vrea o nuntă discretă

De când s-a afișat cu Gerard Pique, Clara Chia este permanent în atenția presei și nu numai. Tânără și iubitul ei au fost luați în vizor de Shakira, care și-a exprimat părerea despre relația lor într-o melodie. După ce au postat prima fotografie de cuplu pe Instagram, cei doi au fost copleșiți de comentarii de hate, din partea susținătorilor Shakirei.

Citește și: Averea colosală pe care o deține iubita lui Pique. Clara provine dintr-o familie de milionari. A trăit mereu în lux

Tocmai din acest motiv, Clara Chia își dorește ca nunta ei cu Pique să fie un eveniment discret. Tânăra iubită a fotbalistului se teme că dacă Shakira ar afla despre planurile de căsătorie, i-ar putea strica, într-un fel sau altul, cea mai frumoasă zi. Mai mult, Clara se teme și de reacțiile fanilor Shakirei, care o condamnă vehement că a intervenit în familia artistei și a fotbalistului.

Rămâne de văzut dacă Pique va îndeplini condițiile și dacă cei doi vor reuși să pună la cale un eveniment intim, de care să nu afle presa sau fosta iubită a sportivului. Cel mai probabil, în cazul în care vor ajunge să se căsătorească, vor face acest lucru în secret, la fel ca alte cupluri celebre, iar presa va afla abia după ce evenimentul se va fi consumat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *