Confesiunea dureroasă făcută de Gabriela Cristea. De ce a divorțat, de fapt. Nimeni nu și-ar fi imaginat asta

Scris de: Dana Cazacu

21 Apr. 2023

Confesiunea dureroasă făcută de Gabriela Cristea. De ce a divorțat, de fapt. Nimeni nu și-ar fi imaginat asta

Vreme de aproximativ 5 ani, în perioada 2008 – 2013, Gabriela Cristea a fost căsătorită cu Marcel Toader. Din nefericire, căsnicia lor s-a încheiat cu scântei, dar și cu sume mari de bani pierdute. În cadrul unui interviu, celebra prezentatoare a făcut dezvăluiri uimitoare despre ce a simțit atunci când fostul său soț a decedat.

Gabriela Cristea, despre ce a simțit când a murit fostul său soț

În vara lui 2019, la vârsta de 56 de ani, Marcel Toader a suferit un stop cardiac, în urma căruia a decedat. La vremea respectivă, el era divorțat de Gabriela Cristea. În emisiunea Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV, vedeta a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de Marcel Toader, dar și câți bani a pierdut în urma separării de fostul afacerist.

După cum susține chiar prezentatoarea, nu regretă nimic din trecut, chiar dacă a rămas săracă și dezamăgită în urma căsniciei cu Marcel Toader.

„Nu-mi pare rău de nimic, din toate cele câte mi s-au întâmplat. Nu știam câți bani aveam (n red. după divorț), am descoperit după ce i-am pierdut pe toți, suma dovedită, ca să zic așa, pentru care aveam hârtii doveditoare, a fost de 480 de mii de euro”, a spus Gabriela Cristea, potrivit viva.ro.

Cum s-a produs divorțul dintre Gabriela Cristea și Marcel Toader

Conform spuselor Gabrielei, când a aflat de moarte soțului său nu a simțit nimic. Prezentatoare a explicat și de ce s-a întâmplat acest lucru, dar și cum s-a produs divorțul. Se pare că dezamăgirile din timpul căsniciilor au fost destul de multe, astfel că a dispărut orice sentiment, orice urmă de empatie din partea ei pentru Marcel Toader. Iată și dialogul dint podcastul Cristinei Șișcanu:

  • „Gabriela Cristea: – A venit și a zis: ‘Aș vrea să-ți faci bagajele și să pleci’.

     

  • Cristina Șișcanu: – Tu crezi că a stat doar din interes cu tine?

     

  • Gabriela Cristea: – Nici nu mă mai interesează. În momentul în care mi-am dat seama de niște lucruri… E dureros să constați.

     

  • Cristina Șișcanu: – Ce ai simțit când ai aflat că a murit?

     

  • Gabriela Cristea: – Nimic!”.
Confesiunea dureroasă făcută de Gabriela Cristea. De ce a divorțat, de fapt
Confesiunea dureroasă făcută de Gabriela Cristea. De ce a divorțat de Marcel Toader

Gabriela Cristea: „Scotea alte femei pe banii mei”

În emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars, Gabriela Cristea a făcut dezvăluiri incredibile din mariajul cu Marcel Toader. Mărturisirea a venit după ce unul dintre concurenții emisiunii a afirmat că bărbații înșală doar după ce au fost înșelați. Iată ce spunea prezentatoare TV:

„Mă, băiatule, uită-te la mine! M-am enervat acum de mi se urcă la cap. Eu am fost măritată cu un alt bărbat înainte de căsnicia pe care o am acum. Eu munceam de mă găseau toate alea, mă trezeam la 7 dimineața și veneam acasă la 10 seara și munceam de luni până sâmbătă inclusiv. Iar el scotea alte femei pe banii mei și mă înșela pe banii mei! Ia explică-mi cum vezi situația asta. Sigur l-am înșelat eu (n-red e ironică). Cu munca poate că l-am înșelat”.

După divorț, Gabriela a preferat să păstreze discreția, așa că nu a oferit foarte multe detalii din căsnicia cu Marcel Toader. Asta până în ultima vreme, când prezentatoarea a decis să facă mai multe dezvăluiri din acest punct de vedere.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
8.1 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *