Confesiunile lui Cucu de la Noaptea Târziu: ”Am trecut printr-o perioadă mai grea. O dată la ceva timp intru într-o stare de latență”. Ce va face la Untold

El va mixa la celebrul festival care se desfășoară la Cluj Arena
Confesiunile lui Cucu de la Noaptea Târziu: ”Am trecut printr-o perioadă mai grea. O dată la ceva timp intru într-o stare de latență”. Ce va face la Untold

Cucu de la Noaptea Târziu a cucerit internauții, alături de colegii săi, Cuza și Emi. Cei trei au început să accepte diferite proiecte, iar acesta ne-a explicat că se pregătește pentru un nou capitol din viața lui. Fostul concurent de la Survivor a acceptat să se implice și în industria muzicii, astfel că admiratorii o să îl vadă într-o nouă ipostază în doar câteva zile, la un festival extrem de cunoscut, Untold, desfășurat în perioada 4-7 august, la Cluj Arena! Numeroase vedete s-au îndreptat către acest domeniu, astfel că el ne-a vorbit despre acest subiect.

Cucu de la Noaptea Târziu, despre noua provocare din viața lui

Aflat la concertul susținut de Lil Pump, senzația trap, organizat la Park Lake, Cucu de la Noaptea Târziu ne-a vorbit despre noua provocare din viața lui, care îl scoate din zona de confort. El a punctat că s-a confruntat cu anumite clipe mai neplăcute în ultima perioadă, însă a început să își revină și abia așteaptă să își surprindă fanii:

“Am trecut printr-o perioadă mai grea din punct de vedere mental, acum sunt în refacere. Așa pățesc eu. O dată la ceva timp, intru într-o stare, nu de depresie, de latență, în care nu îmi vine să fac nimic. Acum am început să îmi revin, urmează să pun muzică la Untold. Mai sunt 2 zile până atunci. Am emoții pentru că mă simt ca și cum urc pentru prima dată pe o scenă, făcând ceva nou, punând muzică. Este un lucru nou pentru mine și mă scoate din zona de confort, dar îmi place că se întâmplă asta”.

“Sunt foarte multe persoane publice care fac treaba asta, mi se pare foarte tare”

Numeroase persoane publice au început să se îndrepte către industria muzicală și să își surprindă fanii, urcând pe scenele unor mari festivaluri. Întrebat dacă ce se întâmplă acum reprezintă un trend urmat de oamenii care au deja o bază de admiratori, Cucu de la Noaptea Târziu ne-a spus:

“Pare că imit alte persoane, dar eu merg la festivaluri de la 14 ani. Nu aveam voie să intru, dar aveam câteva pile pentru a intra la aceste evenimente. Au trecut vreo 15 ani de când fac treaba asta. Întotdeauna mi-am dorit să pun muzică, am prieteni DJ, am stat la pupitre de multe ori. Anul acesta am zis că vreau să fac chestia asta, dar nu neapărat ca o meserie. Având atâtea cunoștințe, am zis de ce nu? Este și un trend, căci sunt foarte mulți oameni (n.r. care s-au îndreptat spre muzică). Spre exemplu, Andi Moisescu, dar și Andreea Esca, care o să pună muzică cu Otravă la Untold. Sunt foarte multe persoane publice care fac treaba asta, mi se pare foarte tare. Oamenii pot să își dea seama cam ce muzică asculți și cumva există un schimb de experiență. Oamenii ascultă muzica mea, se bucură și se distrează”.

Confesiunile lui Cucu de la Noaptea Târziu
Confesiunile lui Cucu de la Noaptea Târziu

Cum ajungea la un festival sau la o petrecere când se afla la o vârstă fragedă

Întrebat dacă părinții nu îl prindeau atunci când pleca de acasă pentru a ajunge la un eveniment, Cucu ne-a explicat că s-a bucurat mereu de grija fraților săi. În momentul în care apărea la un festival sau la o petrecere, rudele sale îl tratau cu multă atenție:

 “Frații mei sunt mult mai mari, unul este cu 9 ani mai mare, altul cu 5 ani. Cumva, ei nu aveau încotro. Ei plecau către un festival sau către o discotecă, iar eu mergeam în urma lor cu 5 kilometri. Apăream acolo și nu aveau ce să facă. Pe atunci nu era cu sunat sau cu venit cu mașina. Și-au dat seama că (n.r. părinții) întotdeauna mergeam cu frații mei mai mari care aveau grijă de mine și aveau siguranța că nu o să fac prostii la o vârstă atât de fragedă”.

Ce spune despre activitatea sa la radio

Pe lângă faptul că face parte din Noaptea Târziu și a participat la Survivor, Cucu de la Noaptea Târziu mai are o pasiune: radioul! Acesta ne-a povestit că o să meargă, timp de o lună, în fiecare zi, pentru a prezenta un matinal. De asemenea, el a primit mai multe oferte din această zonă:

“Eu și Oana Tache o să facem la Virgin Radio timp de o lună matinalul, în locul lui Nicolae și al Veronicăi. Nu pot să zic încă, dar am oferte de la anumite posturi de radio din România pe anumite segmente, ori matinal, ori partea de zi. Cumva, îmi place partea aceasta de radio. Am început să merg constant la radio din decembrie, cu Oana Tache. Mai merg câte o săptămână, două, dar acum o să fie cea mai lungă perioadă, timp de o lună în fiecare dimineață. Este greu să mă trezesc în fiecare zi la 6 sau la 6 jumătate, dar îmi place să stau pe scaun, să vorbesc, să îmi aud vocea. La TV nu îți auzi vocea, spre exemplu”.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.