Confidenta Prințesei Diana, anunț surprinzător despre Kate Middleton. Se schimbă totul pentru soția lui William în 2024

Ce evenimente o așteaptă pe prințesa de Wales în 2024. Astrologii au făcut anunțul.
Confidenta Prințesei Diana, anunț surprinzător despre Kate Middleton. Se schimbă totul pentru soția lui William în 2024

Kate Middleton se pregătește să aibă un 2024 fabulos. Cel puțin asta susține una dintre confidentele regretatei prințese Diana, astrologul Debbie Frank. Aceasta a dezvăluit în presa din Marea Britanie care sunt capitolele la care va străluci viitoarea regină, potrivit astrelor.

Confidenta Prințesei Diana, anunț surprinzător despre Kate Middleton

Debbie Frank a făcut predicții în legătură cu evenimentele din viața prințesei de Wales în 2024. Se pare că anul acesta, Kate Middleton va fi avantajată la mai multe capitole.

„Prin intrarea lui Marte în semnul ei de naștere, al Capricornului, se asigură că va începe anul în forță în ianuarie, iar Jupiter plasează toată atenția asupra muncii și stilului ei, spre aprecierea publicului”, a spus astrologul.

Frank a mai spus că în luna martie, Kate va primi un aport substanțial de putere: ”Luna plină în Marte, care intensifică munca ei și a lui William, și le solidifică poziția de cuplu regal puternic”.

Te-ar pute interesa și: Legătura neștiută dintre soacra lui Ianis Hagi și Kate Middleton. Ce a ieșit la iveală despre Liliana Tănase

De asemenea, un alt eveniment astral important, care va aduce schimbări în viața cuplului regal va avea loc în luna aprilie.

”În plus, Luna plină din 25 aprilie îi va împinge pe amândoi, din nou, în lumina reflectoarelor. Vara este mai calmă înainte de accelerarea cerească de toamnă, care începe cu Luna Nouă de pe 2 octombrie și continuă în noiembrie și decembrie.”, a mai spus Debbie Frank.

Totuși, sunt și câteva vești nu prea îmbucurătoare pentru prințesa de Wales. Problemele personale vor continua și anul acesta, iar o împăcarea cu Kate Middleton nu va fi posibilă prea curând, anunță un alt astrolog, Sally Morgan, citat de The Sun.

De asemenea, Kate s-ar putea confrunta și cu ceva motive de îngrijorare din cauza stării de sănătate a tatălui ei, Michael Middleton.

Previziuni îngrijorătoare despre Regele Charles

În ceea ce îl privește pe monarhul britanic, Debbie Frank a spus că monarhul se va afla „în situația de a încerca să țină lucrurile sub control, pe fundalul schimbării”.

Te-ar putea interesa și: Cum reușește Kate Middleton să aibă un ten fără imperfecțiuni. Produsul pe care nora Regelui Charles îl folosește de peste 20 de ani

”Lucrurile sunt mai puțin liniștite și mai puțin calme decât și-ar dori el, iar problemele personale de familie amenință să-i destabilizeze liniștea sufletească. Uranus este planeta rebelă și, în timp ce Prințul Harry și Meghan Markle continuă să zguduie barca regală, instituția monarhiei cere o modernizare.”, a adăugat astrologul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *