Cori Grămescu, apel către Lorena Buhnici. Ce o sfătuiește celebrul nutriționist, după declarațiile controversate ale lui George Buhnici

Cori Grămescu a transmis un mesaj public pentru Lorena, soția lui George Buhnici
Cori Grămescu, apel către Lorena Buhnici. Ce o sfătuiește celebrul nutriționist, după declarațiile controversate ale lui George Buhnici

Cori Grămescu a transmis un mesaj public pe rețelele de socializare cu privire la declarațiile controversate ale lui George Buhnici. Cunoscutul nutriționist a făcut un apel către soția fostului prezentator TV, Lorena Buhnici.

Cori Grămescu: “Corpul meu există doar pentru mine”

Cori Grămescu mărturisește că o persoană decide singură dacă vrea să meargă la sală, dacă îi place să meargă la sală. Potrivit ei, niciun bărbat nu poate să vorbească despre acest aspect, al felului în care arată o femeie.

“Corpul meu există doar pentru mine. Este al meu și trebuie să îmi servească mie. (…) Dacă eu vreau să mă duc la sală pentru că îmi place mie să am grijă de cum arăt, îmi place mie să fac sport, îmi place mie să îmi controlez aspectul fizic, e corpul meu, e dreptul meu. Dar tu, ca bărbat, nu ai cum să vorbești despre chestia asta. Nu ai cum! E greșit!”, a spus Cori Grămescu într-un live pe rețelele de socializare.

Cori Grămescu, apel către soția lui George Buhnici, Lorena: “Ești femeie, vrei să ai o voce în online”

Cori Grămescu a transmis un mesaj direct către Lorena, soția lui George Buhnici, în care o îndeamnă să iasă public și să vorbească despre această situație. Nutriționistul este de părere că nicio femeie nu ar trebui să accepte ca soțul ei să vorbească în așa fel despre alte femei.

„Fac un apel aici pentru nevasta lui George Buhnici. Ești femeie, vrei să ai o voce în online, du-te te rog acasă, ia o poziție publică despre chestia asta, deschide-ți camera, Lorena! Spune: da, mă, dobitocul ăla al meu de acasă a sărit calul și eu nu accept genul ăsta de declarații și deși sunt nevastă-sa și-l iubesc, chiar dacă el este un om care n-ar trebui să vorbească public, o să discut eu cu el și o să îi explic ce a făcut.  Nu mai acceptați, fetelor! Nu mai acceptați genul ăsta de comportamente! Nu mai acceptați genul ăsta de replici!”, a transmis Cori Grămescu.

Vă reamintim că totul a pornit de la un interviu oferit de George Buhnici, aflat pe litoral, în care a susținut că femeile aflate la plajă au celulită și kilograme în plus. Ulterior, vloggerul a declarat că se referea la obezitate și la faptul că numărul persoanelor aflate în această situație în România este în continuă creștere.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9.8 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *