Corina Caciuc, din nou însărcinată. Metoda inedită prin care Laurențiu Reghecampf a ales să facă anunțul

Corina Caciuc, din nou însărcinată. Metoda inedită prin care Laurențiu Reghecampf a ales să facă anunțul

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Cel care a dat-o de gol este chiar partenerul acesteia, care a postat o imagine neașteptată în mediul online.

Laurențiu Reghecampf va fi din nou tată

Surpriza momentului în showbizul românesc! Laurențiu Reghecampf va deveni din nou tătic, iubita lui, Corina Caciuc, fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil. De altfel, bruneta a confirmat totul pe rețelele sociale, astfel că cei doi sunt în culmea fericirii.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au postat o imagine cu un tort pe pagina lui de Instagram, cu ocazia zilei acestuia de naștere. Însă mesajul este cât se poate de sugestiv: ”La mulți ani, iubirea mea! 1+1=4”, fiind, cel mai probabil, vestea unei noi sarcini.

Într-un interviu rar, acordat anul trecut, Corina Caciuc a vorbit despre relația cu Laurenţiu Reghecampf: „Noi, oamenii, suntem supuși schimbării. Dacă dumneavoastră considerați că eu m-am transformat spectaculos în ultimul timp, probabil că are legătură cu transformările interioare. Sunt fericită, foarte fericită, iar această fericire cred că răzbate spectaculos, cum ați afirmat, și la exterior. Dacă ar fi existat defecte majore, de netolerat, probabil nu am fi trăit această poveste de iubire atât de frumoasă. Ne acceptăm unul pe celălalt, așa cum suntem. Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu! Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”.

Fostul soț al Anamariei Prodan trăieşte, de trei ani, o frumoasă poveste cu dragoste cu Corina Caciuc. Cei doi se cunosc încă de pe vremea când aantrenorul era căsătorit cu celebra impresară. A urmat un scandal uriaş, dar a rămas cu bruneta originară din Deva.

Corina Caciuc este cu 17 ani mai tânără decât Laurenţiu Reghecampf şi este de o frumuseţe rară. I-a dăruit un băieţel lui „Reghe”, pe micuţul Liam, și iată că acum așteaptă al doilea copil.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
6.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *