Corina Caragea, apariție de senzație. Vedeta de la Pro TV a renunțat la haine și a pozat provocator

Cum s-a pozat frumoasa prezentatoare

Corina Caragea, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la Pro TV, a bifat o apariție plină de senzualitate pe rețelele de socializare. Vedeta se află în vacanță, de unde a publicat mai multe fotografii în care apare în costum de baie. Fanii au fost impresionați de aparițiile vedetei. La cei 40 de ani ai săi, Corina Caragea arată de vis!

Cum arată Corina Caragea în costum de baie

Corina Caragea este o prezență discretă în showbizul românesc și deși apare pe micile ecrane de mai bine de un deceniu, prezentatoarea rubricii sport de la Pro TV preferă un stil de viață mult mai liniștit, atunci când este în afara platoului de televiziune. Ea a ajuns la inimile telespectatorilor tocmai datorită subtilității ei.

Totuși, de fiecare dată când are ocazia, vedeta împărtășește cu fanii săi din mediul online mici fragmente din viața sa. Pentru că se declară o fană a vacanțelor, Corina Caragea postează des atunci când se află în locuri de vis. De această dată, ea a ales să se bucure de vremea bună din Sardinia, considerată insula cu cele mai frumoase plaje din Italia și chiar din Europa. Cu această ocazie, bruneta le-a arătat și fanilor ei cât de bine arată în costum de baie.

Corina Caragea, apariție fără inhibiții la plajă

Îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, de culoare neagră, Corina Caragea a făcut furori în mediul online. Rare sunt momentele în care vedeta alege să posteze astfel de imagini îndrăznețe cu ea, mai ales în costum de baie. Nu este greu de observat cât de frumoasă este vedeta și cât de bine arată la cei 40 de ani.

„Cred că cele mai frumoase plaje din Europa sunt aici, în Sardinia. Despre ele vă voi povesti curând pe blog. Mă mai bucur și azi de ele, în ultima zi de vacanță. Iubesc pielea bronzată, aș sta toată ziua la soare, dar relația mea cu el este una de… love&hate. Am mare grijă de pielea mea la plajă, mai ales că am și multe alunițe, așa că bagajul meu conține mereu multe creme cu protecție solară. Pentru față am folosit cremă cu SPF 50, iar pentru corp folosesc mereu cremă cu SPF 30. Să nu uitați nici voi de această protecție! Mă întorc acasă cu o piele sănătoasă, nuanțată frumos, ca să îmi amintească de zilele de relaxare pe nisip, având în față incredibile nuanțe de albastru, turcoaz și verde-smarald”a scris Corina Caragea pe Instagram, în dreptul fotografiilor din vacanță.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *