Cornel Palade s-a pregătit din timp pentru valul de scumpiri la energie și gaze: „Între timp m-am șmecherit. Am lumina mea” VIDEO EXCLUSIV

Lui Cornel Palade nu i-a fost deloc ușor să se adapteze condițiilor din Republica Dominicană

În ultimele luni facturile la gaze și la electricitate au crescut simțitor, însă acest lucru nu îl afectează și pe Cornel Palade. Actorul de comedie s-a pregătit din timp pentru acest val de scumpiri dotându-și casa cu tot ce este necesar pentru a-și furniza mai ieftin serviciile. În plus, Cornel Palade a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu are nicio problemă să facă economie, mai ales că este născut într-o perioadă în care era normalitate să te încălzești la soba cu lemne.

Cu toate acestea, lui Cornel Palade nu i-a fost deloc ușor să se adapteze condițiilor din Republica Dominicană de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Actorul de comedie ne-a mărturisit că deși s-a născut în vremuri nu tocmai perfecte, uitase cum este să tremuri de frig, să îți fie foame sau să te speli cu apă rece. Chiar dacă ar fi putut fi un „antrenament” pentru vremurile ce vor veni, când multă lume este nevoită să facă economii pentru a avea facturi la gaze și electricitate mai mici, Cornel Palade susține că s-a pregătit din timp pentru acest val de scumpiri.

„Între timp m-am șmecherit. Am lumina mea, mi-am pus panouri solare. Am generator dacă vreau, apă pot să-mi încălzesc, am sobă cu lemne. Nu am nicio problemă. Eu m-am născut în Evul Mediu timpuriu, am crescut cu lampă cu gaz, cu foc în sobă, am tremurat de frig, am fost udat de ploaie, așa că nu am nicio problemă. Mai rău de atât nu se poate”, a declarat actorul pentru EGO.ro.

„Nu știu neapărat dacă am făcut foarte multe gesturi în viața mea”

În cele trei săptămâni când a stat în competiție, Cornel Palade n-a avut timp să se obișnuiască cu condițiile vitrege, însă susține că nici nu și-ar fi dorit asta. „Am fost „rege” pentru o perioadă scurtă din viața mea. Am stat vreo două săptămâni și jumătate, nu am stat mai mult. De acasă s-a văzut ce am vrut noi sau ce au vrut ei”, ne-a mai declarat actorul, care a plecat din realityshow cedând locul lui Giani Kiriță, care de altfel a ajuns până în marea finală.

„De regulă așa trebuie să faci gesturi în viață. Trebuie să faci un bine, măcar un bine o dată în viață. Că îți face bine ție ca om, te echilibrează. Îți dă putere. Însemni ceva în lumea asta pentru că până la urmă nu știu cât de mult îți aparții tu ție, dar întâmplarea că exiști lângă cineva cred că este foarte importantă. Nu știu neapărat dacă am făcut foarte multe gesturi în viața mea, mă strădui pe zi ce trece să fiu un pic mai bun. Astăzi decât ieri și mâine decât astăzi. Dacă reușesc este ok, dacă nu reușesc îmi cer iertare”, a mai povestit Cornel Palade pentru EGO.ro despre motivul pentru care a ales să părăsească competiția și să-l lase pe Giani Kiriță să continue în locul lui.

Cornel Palade
Cornel Palade

„Burta aia m-a umilit, m-a terminat, mi-a dat un pumn în gură și am zis ce este cu mine”

În ciuda faptului că declara înainte să plece în Republica Dominicană că va trăi aventura vieții lui și că nu concepe să nu se întoarcă „regele junglei”, ajuns în fața faptului împlinit, planurile comediantului nu s-au mai suprapus deloc cu cele făcute acasă.

„Nu a fost așa cum mă așteptam. Nu a fost ce am crezut eu. Nici nu știu cum să-i spun că a fost. Mizeria când se pune peste tine te îndreaptă spre dezumanizare și știi ce înseamnă să te trezești nespălat, să te trezești flămând, să te trezești murat de ploaie, cu gâjgănii pe tine? Te duci într-o vreme mult în urmă. Evoluția se pare că ne-a ajutat să ne desprindem puțin. Mi-a fost foarte greu în Dominicană”. Din păcate, Cornel Palade s-a demoralizat încă de la prima lui probă de mâncare, așa că tot ce a urmat după nu a mai fost deloc distractiv pentru el. „Cel mai dramatic a fost începutul, când am mâncat burta aia de vită groaznică, împuțită, cu rahat pe ea. M-am întrebat de ce am făcut lucrul ăsta. Dar atmosfera, starea de acolo, adrenalina de nu știu de unde că nu eram într-un copac și cădeam în cap, era o bucată de burtă pe care puteam să o refuz, să nu mănânc așa ceva. De ce am mâncat-o nu știu”, a mai povestit Cornel Palade pentru EGO.ro, completând că acela a fost momentul în care a început să-și pună semne de întrebare cu privire la prezența lui în cadrul unui astfel de show.

„Burta aia m-a umilit, m-a termina, mi-a dat un pumn în gură și am zis ce este cu mine. În momentul ăla nu, dar după aceea a trecut și am început să gândesc și să mă întreb de ce am mâncat mizeria aia. Îmi puțea gura, îmi puțea interiorul a nici nu știu ce să zic. Nu cred că vaca aia s-a bălegat vreodată o asemenea putoare de mizerie. Nu știu de unde a inventat-o Walter de ne aducea toate nenorocirile”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *