Coșmarul trăit de Oana Lis, în copilărie: “Dacă era supărat, nu ne dădea să mâncăm”. Nu și-ar fi închipuit nimeni ce suferință a îndurat

Oana Lis a devenit cunoscută în România datorită relației cu Viorel Lis, fostul primar al Capitalei. Însă, blondina a cucerit imediat publicul cu zâmbetul ei larg și cu optimismul molipsitor. Vedeta este tot timul veselă și, tocmai din acest motiv, nimeni nu a bănuit că a avut o copilărie dificilă. Iată ce suferință a îndurat soția fostului edil al Bucureștiului!

Oana Lis a povestit coșmarul prin care a trecut în copilărie

Oana Lis este, fără dar și poate, una dintre cele mai excentrice vedete de la noi din țară. Blondina se iubește de ani buni cu Viorel Lis, fostul edil al Capitalei care este cu 35 de ani mai mare decât ea, fără să-i pese de gura lumii.

Deși nu ține cont de nimeni și de nimic, Oana Lis are si momentele ei de slăbiciune, în care suferă. În special, atunci când își amintește de copilăria dificilă pe care a avut-o.

În cadrul unei emisiuni TV, vedeta și-a deschis sufletul și și-a spus povestea vieții. Soția lui Viorel Lis a vorbit despre chinurile la care a fost supusă de tatăl ei. La o vârstă extrem de fragedă, blondina a fost abuzată sexual de părintele ei și lăsată fără hrană.

”Mi se părea că ceea ce trăiesc este normal, pentru că un copil nu știe care e normalitatea. Ce trăiește el acasă așa crede că este normal, plus că mi se și spunea că ăsta este normalul.

Tatăl meu avea tot felul de vorbe de genul: ”Eu te-am făcut, eu te omor!”. Dacă era supărat pe noi, nu ne dădea să mâncăm, tot felul de comportamente pe care eu le-am luat ca fiind normale”, a povestit Oana Lis.

Citește și Greșeala majoră care a costat-o pe Oana Lis sănătatea: „Nu erau bani pentru așa ceva” VIDEO EXCLUSIV!

Oana Lis
Oana Lis

”Am sperat că el va realiza cât de mult mi-a greșit”

Odată devenită adult, Oana Lis a așteptat în zadar ca tatăl ei să vină şi să-i ceară iertare. Bărbatul nu a făcut niciodată acest lucru, dar în schimb i-a trimis o scrisoare de zece pagini fiicei sale în care îi adresase foarte multe cuvinte jignitoare.

”Eu, femeie adultă, am sperat că el va realiza cât de mult mi-a greșit și că îmi va cere iertare, dar, niciodată, cine te-a rănit nu o să te facă și bine. Mi-a luat mulți ani să înțeleg lucrul ăsta.

Am ajuns în momentul în care mi-a scris o scrisoare de zece pagini, pe care nu am citit-o și mă mândresc cu chestia asta, pentru că știam discursul lui și doar m-ar fi înveninat mai mult.

Am rugat-o pe mătușa mea să citească scrisoarea și am întrebat-o dacă scrie pe acolo cumva ” iartă-mă” și a zis că erau foarte multe injurii. Atunci, mi-am dat seama că niciodată agresorul nu va înțelege cât de mult a greșit”, a mai spus soția lui Viorel Lis.

Citește și Diagnosticul crunt primit de Oana Lis din partea medicului: „Foarte, foarte reactivă pielea mea”. Vedeta dezvăluie cu ce mari probleme s-a confruntat VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *