Cosmin Seleși revine în televiziune. Cu ce post tv a semnat. E oficial

Primele declarații făcute de Cosmin Seleși
Cosmin Seleși revine în televiziune. Cu ce post tv a semnat. E oficial

Lovitură pentru Antena 1. Cosmin Sleși și-a anunțat revenirea în televiziune, dar nu la postul la care a prezentat ani la rând „Te cunosc de undeva!”. El a bătut palma cu rivalii de la Pro TV, iar în curând va putea fi văzut pe micile ecrane prezentând show-ul „Batem palma”.

Cosmin Seleși revine în televiziune

După mai multe luni în care „a stat pe bară” și nu s-a mai angajat în niciun proiect de televiziune, Cosmin Seleși revine pe micile ecrane. Cunoscutul și îndrăgitul actor și om de televiziune va prezenta emisiunea „Batem Palma“,  în care concurenții trebuie să apeleze la noroc și la apetitul pentru risc pentru a vedea dacă pot câștiga o sumă importantă de bani sau, dimpotrivă, una extrem de mică.

„Am tot primit întrebarea – Când revin în televiziune? Iar astăzi e oficial – De acum! Și vă spun asta direct de pe platoul de filmare de care mi-a fost atât de dor! Mă bucur atât de mult să revin alături de cei din echipa PRO TV pe care-i cunosc și în care am încredere, dar și mai tare sunt fericit de faptul că urmează să fiu iar aproape de cei de acasă, să le dau din energia mea și să mă hrănesc cu părerea lor. Atât le transmit: să nu rateze nicio ediție deoarece le garantez că va fi un show cum n-au mai văzut, că se vor distra, vor trăi la intensitate mare momentele în care concurenții câștigă sume mai mici sau mai mari… și la finalul cărora, vor spune cu siguranță: Batem Palma!”.
Cosmin Seleși revine în televiziune
Cosmin Seleși

Cu ce s-a ocupat actorul după plecarea de la Antena 1

Cosmin Seleși și-a surprins fanii la începutul acestui an, atunci când a ales să plece din proiectul în care fusese angrenat încă de la început: Te cunosc de undeva, de la Antena 1.

Un proiect foarte frumos, un proiect pe care l-am îndrăgit, îl iubesc în continuare, dar eu sunt un om activ, mie îmi plac provocările. Nu m-am plictisit…nu ştiu cum să zic. 9 ani a durat. Am fost primul prezentator”, declara, la vremea respectivă, Cosmin Seleşi.

Fostul coleg al Alinei Pușcaș a mărtuirisit că plecarea sa din Antenă nu are legătură cu banii sau cu faptul că a fost dat afara, așa cum s-a speculat.

În tot acest timp, actorul nu a astat însă degeaba. El și-a făcut o fromație, Cosmin Seleși Band, cu care a cântat la diverse evenimente, a jucat în diverse filme, printre care „Pup-o, mă 2” dar și în diferite piese de teatru.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.2 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *