Cosmina Păsărin, despre relațiile amoroase: „Am avut, în trecut, din păcate, relații care nu erau chiar ce mi-aș fi dorit eu” Ce spune despre persoana potrivită EXCLUSIV

Cosmina Păsărin nu își dorește neapărat o relație dacă viața de cuplu nu o să îi ofere împlinire
Cosmina Păsărin, despre relațiile amoroase: „Am avut, în trecut, din păcate, relații care nu erau chiar ce mi-aș fi dorit eu” Ce spune despre persoana potrivită EXCLUSIV

Cosmina Păsărin se bucură de o viață frumoasă și plină, fiind în atenția fanilor în această vară, ținând cont că prezintă emisiunea Vorbește lumea alături de Majda Aboulumosha și Emily Burghelea. Vedeta ne-a oferit dezvăluiri despre viața amoroasă, în exclusivitate pentru Ego.ro. Ea a punctat că așteaptă persoana potrivită, însă nu își dorește o relație dacă aceasta nu o să o facă să se simtă bine. Bruneta a explicat că nu vrea să repete greșelile din trecut, când a acceptat anumite lucruri.

„Cred foarte mult în relații, dar nu vreau o relație doar așa, ca să zicem că o am”

Cosmina Păsărin nu își dorește neapărat o relație dacă viața de cuplu nu o să îi ofere împlinire. Îndrăgita vedetă crede în iubire și așteaptă persoana care este potrivită pentru ea. Cu toate acestea, ea ne-a explicat că nu își dorește să repete anumite greșeli, ținând cont că, în trecut, a avut relații care nu erau chiar așa cum și-ar fi dorit:

„Nu mai am o relație de foarte multă vreme și nici nu îmi doresc o relație. Nu îmi doresc o relație dacă ea nu este o relație minunată, să ne înțelegem. Eu cred în perioada asta a vieții mele și nu numai, mereu am crezut. Cred foarte mult în iubire, acum poate mai mult ca oricând. Cred foarte mult în relații, dar nu vreau o relație doar așa, ca să zicem că o am. Nu înțeleg. Tocmai de asta prefer să aștept. Oricum aștept de câțiva ani. (râde) Aștept persoana lângă care să mă simt cu adevărat bine, să fie o persoană potrivită pentru mine. Am avut, în trecut, din păcate, relații care nu erau chiar ce mi-aș fi dorit eu și nu mai vreau cumva să repet greșelile din trecut. De aceea, sunt și mai atentă la detaliile acestea. La 20 de ani îți dai seama că nu eram atât de atentă, dar asta este ideea, să ne prindem în timp de modul în care stau lucrurile.”

Ce fel de relație nu ar accepta

Întrebată de motivele pentru care ar termina o relație, Cosmina Păsărin ne-a dezvăluit că nu ar accepta o viață de cuplu nocivă. De asemenea, vedeta nu ar rămâne cu o persoană care nu i-ar oferi respect și nu ar fi atentă la dorințele sale:

„În momentul în care relația ar deveni clar nocivă, pentru mine, chiar și pentru partenerul meu. Se poate întâmpla ca relația să fie nocivă pentru ambii parteneri, nu doar pentru unul. Dacă aș simți că sunt manipulată, dusă de nas, păcălită. Dacă aș simți ceva. Că nu sunt respectată, că nu îmi sunt respectate dorințele, nevoile, că nu contez, că am un partener egoist, care este centrat doar pe propriile nevoi, nu aș mai vrea să mai stau. Însă, în trecut am făcut asta și nu mai vreau să mă mai întorc acolo niciodată.”

Cosmina Păsărin și colegele de la Vorbește lumea
Cosmina Păsărin și colegele de la Vorbește lumea

„Cred că omul potrivit pentru fiecare dintre noi există”

Cosmina Păsărin a punctat că s-a confruntat cu problemele pe care le-a descris mai sus. Vedeta este relaxată atunci când vine vorba de iubire, considerând că fiecare dintre noi poate să găsească persoana potrivită. Totuși, drumul până la dragostea adevărată poate să fie lung și anevoios:

„Da, n-am fi dat atât de multe detalii dacă nu le-aș fi aflat singură înainte. Nu aș mai vrea. Tocmai de aceea sunt și foarte relaxată când vine vorba de capitolul relații. Cred că omul potrivit pentru fiecare dintre noi există. Oamenii au întotdeauna pe cineva care este potrivit pentru sufletul lor. Doar că, sigur, drumul până la acea persoană poate fi greu. Poate fi greu, poate fi lung. Nici să avem relații doar de dragul de a le avea nu mi se pare în regulă. Nici să ai relații ca să fie cineva acolo, să nu te simți tu singur. Nici asta nu mi se pare că este în regulă. Tocmai de aceea cred că este bine să cauți să ai o relație bună cu tine, ca să poți să nu te mai arunci atât de repede în legături care nu îți fac bine. Să fii mai atent la oamenii cu care stai, cu care vorbești, oamenii de care te apropii.”

Video: Dorin Marinuș

Ce spune despre iubirea de sine

Mai mult, prezentatoarea de televiziune consideră că este important să ne iubim. Chiar dacă este de părere că mai are de lucrat la acest capitol, vedeta se bucură de faptul că procesul nu se termină niciodată:

„Asta contează, da. Contează cel mai mult să fii bine cu tine. Bine, să ne înțelegem, eu mai am mult de lucru, nu sunt la nivelul acela înalt pe care mi-l doresc sau la care poate ar trebui să fiu. Nu, mai este mult de lucru până acolo. Practic, cred că munca asta nu se termină niciodată și este minunat că este așa. Este bine că înveți tot timpul. Nu este un proces care stă pe loc și care, la un moment dat, nu îți mai aduce nimic. Nu, e un proces într-o permanentă evoluție, cumva. Cred că despre asta este vorba. Când înveți cumva și descoperi ideea asta de a te iubi pe tine, îți schimbi foarte mult și gândirea. Când îți schimbi gândirea și schimbi niște concepte și niște idei pe care le aveai și credeai că sunt cele mai bune, atunci se schimbă tot.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *