Cove este foarte mândru de fiul său cel mare. Ce meserie a ales Bogdan: „Îşi poate permite să viseze” EXCLUSIV

Cove se gândește cu groază la momentul în care fiul cel mare, acum în vârstă de 13 ani, va deveni adolescent și nu va mai dori să facă activități împreună cu el și cu fratele mai mic.
Cove este foarte mândru de fiul său cel mare. Ce meserie a ales Bogdan: Îşi poate permite să viseze EXCLUSIV

Gabriel Coveșeanu a divorțat de prima soție, însă au căzut de acord să nu se certe pe custodia fiului lor. Ei au păstrat o relație normală, tocmai ca băiatul să nu sufere. Astfel, când prezentatorul emisiunii „Flash Monden”, de la Prima TV, s-a recăsătorit și a mai făcut un băiat, a avut grijă să-i apropie pe cei doi frați și să formeze o familie fericită.

În prezent, Cove are o relație extrem de apropiată cu băieții săi. Însă a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu este deloc pregătit să-l vadă pe Bogdan, fiul cel mare, în faza de adolescent.

Gabriel Coveșeanu: „Este o mare bucurie faptul că putem să jucăm cu sala plină”

Pe Gabriel Coveșeanu sau Cove, așa cum este cunoscut, cei mai mulți îl știu de pe micul ecran. Însă la bază este actor și de câțiva ani este și directorul Teatrului „Ion Creangă”. El s-a alăturat echipei teatrului pentru copii în 1997, la 22 de ani, imediat după ce a absolvit Academia de Teatru și Film „I.L.Caragiale”.

Deși face spectacole pentru copii, ai lui băieți, Bogdan și Mihai, nu sunt atrași de această zonă. Și, până în momentul de față, niciunul dintre ei nu a vrut să urce pe scenă alături de tatăl lor.

„Este, într-adevăr, pentru noi o mare bucurie faptul că putem să jucăm cu sala plină. Avem în lucru câteva spectacole, dar îi așteptăm pe micii noștri spectatori în număr cât mai mare. La spectacolele noastre, o mare parte dintre ele, copiii erau implicați, erau urcați pe scenă.

Iată însă că, odată cu ridicarea restricțiilor, ușor-ușor putem să revenim la ce a fost. Și să nu mai păstrăm acea distanță, copilul să stea cumințel și nemișcat pe scaun și doar să urmărească spectacolul. Acum poate să facă parte din spectacol, lucru care îi bucură nespus pe cei mici”, a povestit bucuros Gabriel Coveșeanu pentru EGO.ro.

Cove, alături de cei doi băieți ai lui și de soție
Cove, alături de cei doi băieți ai lui și de soție

Fiul său cel mare vrea să devină actor de talie internațională

Chiar dacă uneori în sală se mai află și cei doi copii ai lui, niciunul dintre băieți nu pare că dorește să-i calce pe urme. Cel puțin nu la nivel practic.

„Băiatul cel mare, Bogdan, tocmai ce a împlinit 13 ani. Și cumva el a ieșit din sfera asta a teatrului pentru copii, nu se mai consideră neapărat copil, suntem așa în zona preadolescentină. Dar mai nou mi-a mărturisit că își dorește să devină actor de talie internațională. Nu vrea totuși un actor aici, în România, el vrea undeva în lumea largă.

Eu îl voi susține în tot ce va dori el să facă. Deocamdată, e un copil și își poate permite să viseze cât mai mult și e bine să viseze cât mai mult. Cel mic, în schimb, face tot felul de măscări, dar nu vrea să le facă într-un grup organizat”, ne-a mai povestit actorul Gabriel Coveșeanu.

„Nu suntem încă la faza de adolescență. Mi-e teamă de ea”

Gabriel Coveșeanu mai spune că se gândește cu groază la momentul în care fiul cel mare, acum în vârstă de 13 ani, va deveni adolescent și nu va mai dori să facă activități împreună cu el și cu fratele mai mic.

„Nu suntem încă la faza de adolescență. Mi-e teamă de ea. Încă suntem așa, în faza în care mai negociem cu vacanțele. Mi-a spus că și anul acesta o să vină cu noi, în vacanța de vară, undeva, la mare. S-ar putea să fie ultimul an”, a mai declarat Gabriel Coveșeanu pentru EGO.ro.

VIDEO: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *