Cristi Borcea a spus clar. Ce îi va face Valentinei Pelinel, în caz de divorț

Cristi Borcea: „Femeile nu trebuie să aibă nimic pe numele lor”

Scris de: Daoud Andra

28 Oct. 2022

Cristi Borcea a spus clar. Ce îi va face Valentinei Pelinel, în caz de divorț

Cristi Borcea este tranșant atunci când vine vorba despre femeile din viața lui. Omul de afaceri se află la a treia căsătorie și formează o familie alături de Valentina Pelinel. Au împreună trei copii, însă milionarul nu exclude posibilitatea să ajungă, la un moment dat, să divorțeze de soția lui. Borcea a specificat ce se va întâmpla, în cazul în care ajunge să se despartă de fostul fotomodel.

Ce va face Cristi Borcea dacă va divorța de Valentina Pelinel

Cristi Borcea este căsătorit de ceva timp cu Valentina Pelinel, cu care are trei copii. Afaceristul are o regulă clară atunci când vine vorba despre femeile din viața lui și a aplicat-o în cazul tuturor celor trei soții ale sale. Fostul acționar de la Dinamo și-a pus întotdeauna la adăpost averea și s-a asigurat că femeile din viața lui nu profită de pe urma sa.

Borcea a avut grijă, în schimb, să le asigure un trai bun tuturor copiilor săi, indiferent că s-au născut în timpul căsătoriilor sau provin din alte relații. Într-un interviu acordat în trecut, Cristi Borcea spunea că singura femeie în care are încredere totală este mama sa. În rest, niciuna dintre fostele sale partenere nu a rămas cu nimic pe numele ei după despărțirea de afacerist. Același lucru se va întâmpla și cu Valentina Pelinel, dacă vor ajunge vreodată la divorț.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Mihaela, prima soție a lui Cristi Borcea. Viața i s-a schimbat complet

„Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și al Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa.

Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine.”, spunea afaceristul într-o emisiune TV, în urmă cu câteva luni.

Cristi Borcea a spus clar. Ce ii va face Valentinei Pelinel, in caz de divort
Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în 2018

„Fiecare pleacă cu ce a venit”

Valentina Pelinel a știu de la început care sunt principiile lui Borcea în legătură cu împărțirea averii. Înainte de a se căsători, cei doi au semnat un contract prenupțial, prin care au stabilit că, în caz de divorț, bunurile nu se vor împărți, ci fiecare va pleca exact cu ce a venit în relație.

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim. Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: ‘ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine să te lupți’. Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el l-am vrut.”, a spus Valentina Pelinel, în podcastul lui Ameri Nasrin.

Citește și: Cum s-a schimbat viața Valentinei Pelinel de când a devenit doamna Borcea: “Nu este greu”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *