Cristi Minculescu a răbufnit după ce i s-a spart contul de Facebook: “Foarte grav”. Ce se întâmplă cu trupa Iris

Celebrul cântăreț Cristi Minculescu are, din nou, probleme cu hackerii. La aproape un an de la preluarea paginii de Facebook a artistului de către un răufăcător, acesta se confruntă cu aceeași problemă! Poate fi un semn că rețelele sociale ale regelui rock-ului românesc stârnesc interesul infractorilor.

Cristi Minculescu, din nou victima hackerilor

Așadar, lui Cristi Minculescu i s-a furat iar contul de Facebook. Pentru a doua oară, legenda rock-ului este victima hackerilor:

„Este foarte grav ceea ce se întâmplă! Faptul că acest fenomen al furtului online ia amploare, foarte mulți oameni cad în capcană și ajung să li se fure date personale sau bani. În ceea ce mă privește…ei bine, știți vorba aia, nu mor caii când vor câinii! Noi avem fani inteligenți care au înțeles care este situația contului meu de Facebook și că, momentan, vom putea comunica pe pagina formației IRIS – Cristi Minculescu, Valter&Boro, dar și pe Instagram”, a precizat artistul.

Liderul trupei Iris trage un semnal de alarmă

De altfel, acest fenomen al furtului de identități și date personale a căpătat amploare în ultimii ani și tot mai multe vedete se confruntă cu această problemă.

„Mi se pare extrem de îngrijorător faptul că încă sunt multe persoane cărora le explicăm faptul că pagina mea de Facebook a fost preluată abuziv de către cineva necunoscut și, totuși, nu înțeleg, ceea ce arată că, din păcate, oamenii pot fi induși în eroare extrem de ușor”, a mai spus Cristi Minculescu.

Ce urmează să se întâmple în 2024

Între timp, Iris – Cristi Minculescu, Valter& Boro, se pregătesc intens pentru concertul de la Sala Palatului, din 9 Martie 2024. Va fi un eveniment cu surprize și invitați de seamă. Totodată, trupa va scoate piese noi și trebuie să onoreze concerte în toată țara, până la sfârșitul anului.

„Echipa noastră se ocupă , în aceste momente, să rezolve cât mai repede povestea cu pagina de Facebook, dar nici nu facem o dramă din asta, pentru că avem foarte multă altă treabă. E început de ianuarie și deja avem vreo 40 de concerte confirmate, dar și în curs de confirmare. Norocul nostru față de alți artiști este că nu suntem un produs al rețelelor de socializare. Le folosim și ne ajută în comunicare, sunt amuzante și actuale, dar noi umplem sălile și cu ele, și fără…în OFFLINE”, a conchis artistul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *