Cristi Minculescu, de la simbolul rock-ului la bunicul perfect: „Avem cea mai frumoasă relație din lume. Este iubire necondiționată” EXCLUSIV

Cristi Minculescu crede că nepoțica lui va fi singura din familie care va cânta
Cristi Minculescu, de la simbolul rock-ului la bunicul perfect: Avem cea mai frumoasă relație din lume. Este iubire necondiționată EXCLUSIV

Cristi Minculescu nu este doar simbolul rock-ului românesc, adorat de public, ci și un bunic răsfățat de nepoțica lui. În preajma Larei Maria, artistul își dă jos geaca de piele și intră în lumea ei magică, a copilăriei. Micuța este atât de încântată de prezența artistului, încât pare că vrea să-i calce pe urme. Ea este singura din casă, în afară de Cristi Minculescu, care cântă. Celebrul cântăreț ne-a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro, despre Lara, fetița care i-a adus un plus de fericire…

Cristi Minculescu: „Nimic nu se poate compara cu dragostea inocentă și reală, pe care doar un copil o poate oferi”

Solistul Cristi Minculescu are doi copii, pe Mădălina și Florin. Și, deși nu sunt moștenitorii lui biologici, ci din prima căsătorie a Rodicăi Minculescu, ei îi poartă numele de familie. Gemenii s-au apropiat imediat de artist, care i-a crescut ireproșabil. Astfel că, în momentul în care a apărut pe lume Lara Maria artistul a fost bunicul de drept. Solistul trupei Iris și-a luat imediat rolul în serios și i-a făcut micuței toate capriciile, fiind acum de nedespărțit.

Mai mult, Cristi Minculescu crede că ea este singura din familie care pare că vrea să-i calce pe urme. Asta pentru că de fiecare dată când se întâlnesc, fiica lui Florin Minculescu îi pregătește un adevărat spectacol.

„Acum îmi cântă ea mie. Avem cea mai frumoasă relație din lume, ca orice relație bazată pe iubirea necondiționată. Nimic nu se poate compara cu dragostea inocentă și reală pe care doar un copil poate să o ofere”, a povestit emoționat Cristi Minculescu pentru Ego.ro.

Cristi Minculescu, simbolul muzicii rock din România
Cristi Minculescu, simbolul muzicii rock din România

Părinții lui Cristi Minculescu nu au fost de acord ca el să devină artist

Pe de-o parte, artistul o susține pe micuță, însă de cealaltă parte nu vrea să o influențeze deloc în deciziile pe care le va lua în viață. Aceeași atitudine au avut și părinții lui, care nu au fost de acord ca el să devină artist. La vremea aceea, Cristi intrase la Facultatea de Hidrotehnică din cadrul Universității Tehnice de Construcții din București.

Satisfacția supremă a părinților era în acei ani să-și vadă copiii studenți. Minculescu a lăsat ingineria după primul an de facultate și la 20 de ani a decis că doar muzica îl împlinește cu adevărat.

„Nu știu sincer dacă a fost devreme sau târziu pentru că nu mi-am pus problema niciodată dacă există o vârstă optimă pentru muzică. Eu nu mi-am planificat o carieră muzicală. Descoperisem deja un talent și o pasiune, dar nu aveam nimic concret în acest sens. Mergeam la facultate, aveam cu totul alt drum în viață până în momentul în care am realizat că asta vrea să fac, le-am dat vestea părinților mei ( care n-au fost tocmai fericiți, normal) și de atunci asta a fost calea mea”, ne-a mai declarat artistul.

Nu știe de unde moștenește vocea inconfundabilă

Nimeni nu ar fi putut anticipa atunci că Minculescu va deveni un simbol al rock-ului românesc, cu mii de concerte memorabile la activ și cu o voce unică în România. De departe, în momentul în care spune celebra frază „Bună seara, prieteni!”, toată lumea îl recunoaște, fără să fie nevoie să-l vadă pe scenă. Totuși, această voce inconfundabilă vine doar din interiorul lui, nu știe să o moștenească de la cineva.

„Nu știu dacă moștenesc de la cineva anume, însă părinții mei mi-au insuflat iubirea pentru muzică. Prin intermediul lor am ascultat piese și artiști care m-au inspirat și pe care îi admir și acum”, ne-a mai declarat artistul care își așteaptă toți admiratorii la concertul aniversar cu trupa Iris, concert pe care l-a amânat din cauza pandemiei de Covid-19.

Cei care nu au mai prins bilete la Sala Palatului pentru „Iris 40”, show-ul aniversar, se mai pot întâlni cu trupa Iris pe 13 martie la un cunoscut restaurant din Parcul Herăstrău, unde trupa a urcat pe scenă în repetate rânduri.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9.4 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *