Cristina Belciu pune capăt zvonurilor. Ce relație are de fapt cu Alex Iordănescu: „Ne cunoaștem”. Declarații în premieră despre viața ei amoroasă VIDEO EXCLUSIV

Cristina Belciu spulberă zvonurile cu privire la o relație amoroasă

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri cu privire la o presupusă idilă între Cristina Belciu și Alex Iordănescu. Astfel, frumoasa brunetă a vrut să spulbere zvonurile, în exclusivitate pentru Ego.ro. Vedeta a mărturisit că, în momentul de față, este singură și nu caută o relație amoroasă. Chiar dacă se cunosc, Alex Iordănescu și Cristina Belciu nu au vreo altă legătură, ba chiar, nici nu s-au aflat în același loc în momentul în care s-a presupus că aceștia sunt împreună în vacanță.

Cristina Belciu, dezvăluiri incredibile despre viața amoroasă

Cristina Belciu a mărturisit că nu își dorește să ajungă cât mai repede în fața altarului, mai ales pentru că, în momentul de față, este o femeie singură. Fosta iubită a lui Cristian Boureanu a dezvăluit că vrea să se căsătorească, însă nu în viitorul apropiat:

“Nu am zis asta niciodată! (n.r. că vrea să meargă la altar) A fost ceva interpretat. Am zis că în familia mea am văzut modelul de căsătorie minunat, astfel că o să vreau și eu să mă căsătoresc, la un moment dat, când o să găsesc persoana potrivită. Titlul cu “Cristina Belciu așteaptă să ajungă la altar”, nu am zis asta, chiar nu am zis-o! Chiar nu aș spune, mă duc la altar cu cine? Cu prietena mea Ligia, alături de care am venit? Nu! Sunt singură!”

“Nu sunt cu nimeni!”

Cristina Belciu spulberă zvonurile cu privire la o relație amoroasă, căci nu există o persoană specială în viața ei în acest moment, iar vedeta, prezentă la Unica Party, nu caută o poveste de iubire. Chiar dacă s-a scris că ar fi plecat în vacanță alături de Alex Iordănescu, bruneta spune că nimic nu este adevărat:

“Nu sunt cu nimeni! Nu am ieșit cu nimeni! Nu am, momentan, dispoziție pentru asta! E vară, vreau să mă plimb, să mă distrez. Tocmai m-am întors de la Ischia, am luat un premiu. De acolo am văzut că s-a scris că eram cu cineva în vacanță, eu eram cu munca. Persoana despre care s-a scris că ar fi cu mine era la 10 ore distanță. Nu am nicio treabă! O cunosc pe persoana respectivă, o cunosc din vedere, dar nu am nicio treabă! Îl cunosc, dar atât!”

“Nu ies cu nimeni!”

De asemenea, Cristina Belciu și Alex Iordănescu au râs de cele întâmplate, mai ales pentru că se cunosc, însă nu au o altă legătură. Frumoasa brunetă a punctat că vrea să pună capăt zvonurilor, căci a trăit doar două povești de iubire, iar, momentan, este singură:

“Am râs amândoi, pentru că ne cunoaștem. El era la Como, lângă Milano, eu nu eram nici măcar în partea aceea a Italiei. Eram în sud, pe o insulă, lângă Napoli! S-a scris că eram în aceleași restaurante. Nici măcar nu eram pe aceeași porțiune geografică! Am clarificat! Nu ies cu nimeni, orice vedeți, nu sunt iubiții mei! Nu am iubiți, am avut doar două relații, punct!”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Cine e Roxana, soția lui Radu Mazăre. A lăsat-o ÎNSĂRCINATĂ când era ÎN ÎNCHISOARE
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Fostul edil al Constanței a fost eliberat, iar... Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Primele...
O recunoști? Așa arăta vedeta noastră în adolescență: „Aveam doar 14 ani când am început...
Cea mai frumoasă rochie de la Cannes! Cum a apărut îmbrăcată actrița Elle Fanning la...
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema,...
Cosmin, dezamăgit de faptul că Ștefania a fost interesată de preferințele lui Antoni. “Evident că...
O să arate TOT la tv: Ce a făcut SUPERBA vedetă la Antena 1! A...
Horoscop 28 Mai 2024. Scorpionii doresc să își îmbunătățească abilitățile și cunoștințele, nativii Săgetător își văd...
Horoscop Zilnic Marți 28 Mai 2024. Nativii Gemeni ar trebui să nu acorde prea mare...
4 zodii vor experimenta o transformare financiară majoră începând de mâine
Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”, după ce a fost scoasă din...
Emil Rengle, confesiuni oneste despre căsătoria cu Alejandro Fernandez și problemele cu care se confruntă:...
Vești bune pentru Radu Mazăre! Fostul primar al Constanței iese din închisoare după cinci ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *