Cristina Dorobanțu, despre prima zi la pupitrul știrilor. „Am căzut și îmi adunam pantofii de pe jos în timp ce auzeam în cască numărătoarea inversă” EXCLUSIV

Vedeta Kanal D vorbește singură pe holuri: ”Fac exerciții de dicție, sunt sâsâită”

Începând cu 1 martie, Cristina Dorobanțu și-a văzut visul cu ochii și a trecut la pupitrul știrilor matinale, de la Kanal D. Cu toate că visa de mică la acest moment, primul ei contact cu jurnalul de știri a fost unul pe care nu îl va uita toată viața. Știrista și-a făcut „botezul” într-un mod inedit, printr-o căzătură de zile mari sub privirile îngrozite ale colegilor. Cristina ne-a povestit despre acest episod amuzant, dar și despre munca în televiziune, într-un interviu exclusiv pentru Ego.ro

Se trezește în fiecare dimineață la ora 4.00

Cristina Dorobanțu a devenit cunoscută publicului odată cu participarea la „Bravo, ai stil”, apoi a evoluat constant, trecând prin experiența de realizator și de prezentator al unei rubrici de succes, în cadrul emisiunii „Teo Show”, la cea de coprezentator și prezentator al unor formate TV, ca până de curând să fie la cârma show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”. Însă, în tot acest timp, visul Cristinei era îndreptat către pupitrul știrilor.

Tânăra s-a pregătit pentru acest lucru în paralel cu celelalte proiecte pe care le avea în derulare, însă debutul ei în cadrul Jurnalului a fost de departe cel imaginat. Cristina Dorobanțu a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, cum și cât de mult i s-a schimbat viața, mai ales că în momentul de față trebuie să se trezească în fiecare zi la 4 dimineața pentru a ajunge în redacția Știrilor Kanal D.

 „E simplu, dacă îți vine să crezi, pentru că m-am obișnuit cumva. Îmi folosește acest program pentru că am mai toată ziua liberă. Când vorbesc de mai toată ziua e mult spus pentru că o mare parte din ea dorm. Dar e bine și pentru sănătate pentru că mi-am creat un program care mă ajută cumva să-mi organizez toate lucrurile pe care le am de făcut în a doua parte a zilei și uite că sunt fresh”, ne-a povestit prezentatoarea de știri.

„Mă pun la curent cu tot ceea ce se întâmplă, apoi fac duș și fug spre muncă”

Și-a schimbat complet modul de viață, iar acest lucru nu o deranjează, ci o împlinește pe deplin, mărturisind că în clipa de viață își trăiește visul suprem.

„Puțini știu despre mine că eu tot timpul aveam telefonul pe mod silențios. De când sunt la matinal, noaptea, telefonul meu nu este pe silențios, tocmai de frică ca nu cumva să nu mă trezesc. Chiar râdeam că editorul de la știri îmi spunea că trebuie neapărat să-i scriu „bună dimineața” la ora 4.30, ca să fie sigură că m-am trezit. Mă trezesc ușor, nu îmi e greu, dar resimt oboseala dacă nu mă odihnesc peste zi. Trebuie să recunosc. Din 5 în 5 minute am setată alarma. La ora 4.00, 4.05, 4.10. Îmi pun alarma. Mi-am făcut deja un ritual. Mă trezesc în fiecare dimineață și stau 10 minute, mă uit pe Internet, citesc știrile, verific Instagramul, Facebook-ul, mă pun la curent cu tot ceea ce se întâmplă, îmi fac duș și fug spre muncă”, ne-a mai declarat amuzată Cristina Dorobanțu.

”La ”Puterea Dragostei” munceam mai mult noaptea”

Cu toate că este o schimbare majoră și corpul ei abia acum se obișnuiește cu alt ritm, știrista vrea să facă totul ca la carte, fără nici cea mai mică greșeală.

„Astăzi (nr. joi) a fost prima dată când am fugit la propriu pentru că îmi era teamă ca nu cumva să întârzii. M-am trezit, culmea, la ora la care trebuia să mă trezesc, dar am stat așa…eram într-o continuă visare. Din fericire, nu am întârziat niciodată. La show-ul matrimonial pe care l-am prezentat aveam cu totul și cu totul alt program. În sensul în care era fix invers. Acum e bine, la matinal, față de cum era la ”Puterea Dragostei”, când munceam mai mult noaptea”.

Cristina Dorobantu
Cristina Dorobantu

”Am căzut, mi-au sărit pantofii, mi-a sărit microfonul și mai aveam 20 de secunde până intram în direct”

Singurul moment nefericit s-a întâmplat chiar în prima ei zi la pupitrul știrilor, atunci când și-a făcut „botezul” într-un mod în care nu s-ar fi așteptat nimeni niciodată, cu atât mai mult de la ea, care merge impecabil chiar și cu pantofi cu toc de 12 centrimetri.

„În prima zi a jurnalului, mai aveam 30 de secunde până să încep jurnalul și m-a rugat producătorul să facem o probă, în sensul în care să merg către pupitru și să spun „Bună dimineața!”. Am făcut lucrul acesta numai că m-am împiedicat. Am căzut, mi-au sărit pantofii, mi-a sărit microfonul și mai aveam 20 de secunde până intram în direct. În prima zi a jurnalului meu. Toată lumea din regie era șocată, au rămas muți. Adunam pantofii de pe jos și am auzit-o pe una dintre doamnele de la camere care îmi spunea să-mi șterg pantalonii și apoi numărătoarea inversă în cască. Am intrat de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Toți erau șocați și spuneau că până la urmă a fost un semn bun”, a povestit râzând pentru EGO.ro.

Pentru ea nu a fost un așa mare șoc, cu atât mai mult cu cât recunoaște că este genul de persoană care are nevoie de ceva timp de acomodare pentru a conștientiza proiectul din care face parte.

„De fiecare dată când am pornit într-un proiect, fie că a fost vorba despre știri sau despre orice altceva, nu am realizat la început ceea ce mi se întâmplă. Am pornit într-o nebunie totală, ca, mai târziu, după aproximativ o lună, să-mi dau seama în ce sunt băgată și să spun că pot, e extraordinar tot ce mi se întâmplă”.

Își felicită colegele de la știri: „Simona Pătruleasa este extraordinară”

Pentru acest proiect, cel din cadrul Știrilor Kanal D, Cristina Dorobanțu s-a pregătit temeinic, încă de la prima ei apariție pe micul ecran, și continuă să o facă și acum. Conștientă de faptul că mai are multe de învățat, tânăra face zilnic ore de dicție, de la primele ore ale dimineții.

„Eu vorbesc singură, de când mă trezesc până ajung la Kanal D, și pe aici pe holuri. Oamenii s-au obișnuit cu mine. În felul acesta îmi fac exercițiile de dicție. Eu sunt sâsâită și se știe lucrul acesta. Îmi este greu să pronunț cuvintele care au în componență „s”, „ș”. Și fac toate exercițiile acestea de dimineață tocmai pentru a-mi fi comod să prezint așa cum se cuvine. Cânt, dansez prin mașină. Așa sunt eu. Faptul că mă aflu la pupitrul știrilor nu m-a schimbat, am rămas aceeași eu, numai că mi-am atins visul”, ne-a mai declarat fosta prezentatoare de la „Puterea Dragostei”, mărturisind că de mică și-a dorit să prezinte știrile, astfel că în loc să se uite la desene animate, ea studia prezentatoarele de știri și continuă să o facă și astăzi.

„Mă uitam stânga-dreapta, pe la televiziunile care erau atunci. Mă uit acum și la colegii mei pe care îi admir din suflet. Mă uit după fiecare jurnal. I-am scris recent Silviei Ioniță ca să-i spun cât este de superbă, că mi-a plăcut de ea cum era îmbrăcată, cum a prezentat, că mă inspiră. Și Simona Pătruleasa este extraordinară, Cristi Sabagh, Ilinca Obădescu. Eu de fiecare dată încerc să mă depășesc pe mine. În acest moment fac lecții de dicție, mă odihnesc așa cum se cuvine, încerc să vin la timp și îmi iese. Chiar sunt responsabilă”, a mai povestit Cristina Dorobanțu pentru EGO.ro

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *