Cristina Dorobanțu, dezvăluiri de suflet. Ce nu se știe despre vedeta Kanal D și care este marele ei vis EXCLUSIV

Ne-a vorbit despre cariera tv și despre planurile de viitor
Cristina Dorobanțu, dezvăluiri de suflet. Ce nu se știe despre vedeta Kanal D și care este marele ei vis  EXCLUSIV

Cristina Mihaela Dorobanțu nu mai are nevoie de prezentare, cucerind publicul încă de la primele apariții ale emisiunii „Bravo, ai stil!”. Prezentatoarea știrilor Kanal D ne-a oferit un interviu, în care a făcut dezvăluiri emoționante. Vedeta ne-a vorbit despre cariera ei, explicând că și-a propus, încă de la început, să citească doar comentariile lăsate pe profilele sale de social media. Mai mult, ea își dorește să își formeze o familie.

Cristina Dorobanțu: „O familie, asta îmi doresc”

Frumoasa prezentatoare de știri, aflată la evenimentul de promovare pentru o anumită terapie medicală non-invazivă cu radiofrecvență, ne-a explicat că a ajuns unde își dorea atunci când vine vorba despre cariera sa, la pupitrul știrilor. Ea și-a îndeplinit visul. De asemenea, încă de la început a vrut să fie iubită de oameni, așa cum este ea, oferindu-le transparență. În momentul de față, Cristina Dorobanțu visează la o familie.

Ego.ro: Cristina, cum este programul tău?

Cristina Dorobanțu: Sunt la prânz, vineri, sâmbătă, duminică. Sunt mult mai OK cu programul, deși, în exterior, pare că, fiind tânără, mi-ar folosi foarte tare weekend-urile. Sunt foarte OK cu programul și mai mult decât atât, mă pot concentra mai bine, mă adun mai bine. Nu funcționam foarte bine la prima oră a dimineții dar, trebuie să mărturisesc faptul că, din dorința de a fi acolo, ținând că eu am ajuns să prezint știrile și mi-am îndeplinit visul cu care am pornit la drum, nu era extrem de greu nici să fiu dimineața.

Cristina Dorobanțu
Cristina Dorobanțu

Ce nu se știe despre ea: „Nu citesc niciodată niciun comentariu care mi se adresează din ceea ce nu este scris pe rețelele mele de socializare”

Care e cea mai mare provocare din cariera ta de până acum?

Cristina Dorobanțu: Cel mai tare lucru pe care oamenii nu îl știu despre mine este faptul că, după ce am pornit la acest drum, m-am decis să nu citesc ceea ce se transmite despre mine. Nu citesc niciodată niciun comentariu care mi se adresează din ceea ce nu este scris pe rețelele mele de socializare. Ceea ce se întâmplă pe alte canale sunt lucruri care, dacă ar fi extrem de grave, mi-ar fi transmise. Dacă oamenii vor să îmi transmită ceva îi încurajez să o facă pe Instagram-ul meu personal pentru că acolo răspund la toate mesajele.

„Mi-am dorit, repet, să fiu eu, să nu imit, să nu mă las influențată”

Cristina Dorobanțu: Cea mai mare provocare pe care am avut-o vreodată a fost aceea de a merge pe drumul meu fără să țin cont de ce se strigă în stânga și în dreapta, chiar dacă de multe ori au fost lucruri pozitive. Le mulțumesc enorm tuturor celor care au fost alături de mine, m-au încurajat, au venit lângă mine. Mi-am dorit, repet, să fiu eu, să nu imit, să nu mă las influențată, să nu fiu ca un alt prezentator, să nu împrumut nimic. E drept, e foarte bine să ne uităm în stânga și în dreapta și să luăm lucrurile pe care le considerăm pozitive de la ceilalți, dar mi-am dorit atât de tare să am propria mea identitate încât nu am vrut să știu vreodată ce se discută dincolo de canalele mele personale despre mine.

„Mi-am dorit foarte tare ca oamenii să mă îmbrățișeze pentru ceea ce sunt, nu mi-am dorit să joc un rol”

Ce ar putea lumea să zică rău despre tine? Încă de la „Bravo, ai stil!” ai demonstrat foarte multe, ți-ai menținut drumul atunci când vorbim de carieră.

Cristina Dorobanțu: Eu am pornit cu ideea de a-i face pe oameni, ținând cont că mi-am dorit să apar în fața oamenilor și mi-am dorit cariera pe care o am în acest moment, să înțeleagă că pentru nimeni și nimic în lume nu mă voi schimba. Mi-am dorit ca ei, cei ce mă plac, să mă accepte așa cum sunt. Mi-am dorit foarte tare ca oamenii să mă îmbrățișeze pentru ceea ce sunt, nu mi-am dorit să joc un rol, nu mi-am dorit să spun că sunt cea mai bună sau cea mai rea din lume, mi-am dorit ca oamenii să mă înțeleagă așa cum sunt. Am zile bune, zile mai puțin bune, nu îmi doresc să joc un rol care să fie îmbrățișat sau acceptat pentru ca, ulterior, să am o zi în care clachez și oamenii să spună că am fost falsă. Dacă urăsc în lumea aceasta 3 cuvinte, ele sunt: falsă, frică și putere.

Cristina Dorobanțu
Cristina Dorobanțu

„Uităm că ar trebui să fim fericiți și să nu ne dorim neapărat să fim cei mai bogați, cei mai puternici, cei mai frumoși”

Totuși, nu mulți oameni își doresc să aibă putere?

Cristina Dorobanțu: Da, îți dorești să ajungi până în punctul în care o să ai putere. Când vorbești despre putere, vorbești despre suprem, fără să îți dai seama că, de cele mai multe ori, ca să ajungi să ai putere trebuie să ajungi să îți calci în picioare sufletul, să treci prin foarte multe provocări. Uităm să trăim, să simțim, să facem lucruri frumoase doar de dragul de a avea putere și a-i face pe ceilalți să creadă că noi suntem cei mai tari și cei mai puternici. Viața mi-a arătat că, în momentul în care iubești, de exemplu, cu foarte multă putere, ești extrem de fericit. Dar, ca să ajungi până în punctul în care să iubești atât de tare încât să trăiești adevărata putere a dragostei, treci prin foarte multe provocări, astfel că se întâmplă, de foarte multe ori, să uităm că ar trebui să fim fericiți și să nu ne dorim neapărat să fim cei mai bogați, cei mai puternici, cei mai frumoși.

Ce îți dorești în momentul de față?

Cristina Dorobanțu: O familie, asta îmi doresc. Am ajuns, atunci când vorbim de carieră, până în punctul în care mi-am dorit și cred, cumva, că mi se trag semnale de alarmă din toate părțile. Când spun asta, vorbesc de Univers. Prin acestea, mi se transmite că este timpul să îmi fac o familie.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.