Cristina Dorobanțu s-a luptat din greu cu o mare fobie. Ce sfaturi de aur ne oferă, după ce a scăpat de aceste emoții cumplite EXCLUSIV

Mai nou, prezentatoarea știrilor Kanal D vrea să ia lecții de pilotaj

Ani la rând, prezentatoarea știrilor Kanal D s-a confruntat cu teama de a zbura cu avionul. Deși se declară o împătimită a călătoriilor și spune că ar vrea să viziteze toată lumea, pentru ea orice plecare către o destinație mai îndepărtată era o adevărată corvoadă. Cristina Dorobanțu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că s-a vindecat de această boală abia după ce a început să călătorească mai des, pe distanțe mai mici și să petreacă mai puțin timp în avion.

”Ani la rând m-am confruntat cu această fobie și, oricât de mult călătoream, nu reușeam să scap de ea”

Dacă pentru multe persoane zborul cu avionul a devenit o formă de transport uzuală, pentru alții este un adevărat coșmar. Din păcate, nu este vorba de un moft, ci de o adevărată boală, pe care majoritatea oamenilor o experimentează în diferite forme. Așa se simțea și Cristina Dorobanțu, o frică excesivă și anxietate ori de câte ori era nevoită să petreacă mai multe ori în avion. Din fericire toate acestea au trecut în momentul în care a zburat mai des, pe o distanță mai mică. Faptul că în aproape doi ani de zile, timp în care a moderat emisiunea „Puterea dragostei” nu a plecat în nicio vacanță, iar zborurile ei erau doar din Istanbul, acolo unde se filma emisiunea, către casă, un zbor de 45 de minute, au ajutat enorm la calea ei spre vindecare.

„Nu pot să spun exact care a fost cauza sau momentul în care am dezvoltat frica de avion, pot doar să spun că era foarte urâtă acea senzație. Ani la rând m-am confruntat cu această fobie și, oricât de mult călătoream, nu reușeam să scap de ea. Între timp, lucrurile s-au mai domolit. M-am obișnuit cu zborurile. Nu vă gândiți că am ajuns în stadiul în care cum urc în avion să mă relaxez total, însă nici nu mi-e teamă ca în urmă cu niște ani”, a povestit Cristina Dorobanțu pentru EGO.ro.

Cristina Dorobanțu
Cristina Dorobanțu

Acum nu doar că nu mai are nicio problemă și că a devenit ceva normal să călătorească cu avionul, dar are în plan chiar să ia și lecții de pilotaj. Nu pentru a se reorienta în carieră, ci pentru a se asigura că această frică de zbor nu va mai reapărea în viața ei.

Anca Serea este în continuare terifiată de zborul cu avionul. Nici tratamentul nu a ajutat-o

Cristina Dorobanțu nu este însă singura vedetă autohtonă care a avut frica de a zbura cu avionul. Anca Serea este una dintre ele. În continuare, soția lui Adi Sînă face tot posibilul să evite deplasările cu avionul, chiar dacă își dorește nespus de mult să ajungă într-o destinație exotică. Nu de puține ori, din cauza acestei frici, Anca a anulat vacanțe sau a mers ore întregi cu trenul tocmai pentru a nu le strica bucuria copiilor ei de a vedea și de a cunoaște și alte locuri. Atunci când nu poate lua trenul, fosta prezentatoare TV încearcă să-și învingă teama și ia avionul, însă niciodată pentru zboruri lungi. Chiar dacă a făcut terapie și ia medicamente prescrise de medici, pentru astfel de anxietăți, Anca Serea a povestit în repetate rânduri că nimic nu a ajutat-o și că teama persistă.

Anca Serea preferă trenul
Anca Serea preferă trenul
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.