Cristina Șișcanu, adevărul despre relația cu Mădălin Ionescu. Cum a început de fapt povestea lor. Mulți au acuzat-o că l-a despărțit de soție VIDEO EXCLUSIV

Mărturisiri în exclusivitate în cadrul emisiunii Ego Life
Cristina Șișcanu, adevărul despre relația cu Mădălin Ionescu. Cum a început de fapt povestea lor. Mulți au acuzat-o că l-a despărțit de soție VIDEO EXCLUSIV

Invitată în cadrul ediției cu numărul 49 a emisiunii Ego Life, Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri fabuloase despre relația cu Mădălin Ionescu. Prezentatoarea TV a vorbit despre începutul poveștii de dragoste dintre ea și celebrul jurnalist și a demontat zvonurile potrivit cărora ea a fost motivul despărțirii acestuia de fosta lui soție.

Cristina Șișcanu, adevărul despre relația cu Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc o fumoasă poveste de dragoste de mai bine de 12 ani. Cei doi au împreună o fată, pe mezina familiei, Petra. Însă Cristina a devenit mamă adoptivă și pentru cei doi copii ai jurnalistului din căsătoria anterioară: Ștefania, în vârstă de 25 de ani și Filip, în vârstă de 19 ani.

Deși încă de la începutul relației lor s-a zvonit că frumoasa brunetă l-a convins pe Mădălin Ionescu să se despartă de fosta parteneră, în realitate lucrurile au stat cu totul diferit.

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Mădălin Ionescu era prezentator al emisiunii Acces Direct de la Antena 1, iar ea o tânără jurnalistă anajată recent pe postul de reporter. Atunci când s-au cunoscut, Mădălin se despărțise de fosta lui soție, însă nu divorțaseră oficial.  De aici și confuzia că prezentatoarea TV l-ar fi despărțit pe soțul ei de prima lui soție.

„Eu pe Mădălin l-am cunoscut la o emisiune TV, Acces Direct, eu eram reporter.

Eu când m-am angajat la acea emisiune, Mădălin era deja separat cumva de fosta relație. Chiar așa am auzit discuții. Înțeleg că i s-a cerut de la acea televiziune să nu facă acel divorț pentru a nu afecta imaginea. I s-a cerut de la acea televiziune. Asta se întâmpla cu aproape doi ani înainte ca noi să ne cuplăm. ”, a mărturisit Cristina Șișcanu în emisiunea Danei Săvuică.

Cristina Șișcanu, adevărul despre relația cu Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu, adevărul despre relația cu Mădălin Ionescu

„Fosta lui parteneră era într-o altă relație”

Mai mult, se pare că inclusiv fosta soție a lui Mădălin Ionescu era implicată într-o altă relație în momentul în care el și Cristina Șișcanu și-ar fi dat o șansă.

„Fosta lui parteneră, mama copiilor pe care eu i-am crescut, era într-o altă relație. Niciodată, pentru confortul meu emoțional, psihic, fizic, cum vrei, eu nu m-aș fi cuplat cu cineva care nu avea lucrurile terminate.”, a dezvăluit prezentatoarea TV.

Deși de-a lungul timpului s-a spus că relația cu Mădălin Ionescu a reprezentat pentru Cristina Șișcanu o rampă de lansare, vedeta a mărturisit că nu s-a pus niciodată problema de așa ceva. Ba chiar dimpotrivă, cariera ei în domeniul jurnalistic a fost îngreunată de apariția pe primele pagini ale tabloidelor.

„Mădălin nu era vreun milionar, ca să spun că am avut vreun scop.

Faptul că eu m-am combinat cu Mădălin, mi-a îngreunat potențiala carieră în televiziune foarte mult.”, a mai mărturisit vedeta la Ego Life.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *