Cristina Șișcanu, declarații surprinzătoare despre al doilea copil: „Practic avem 3. Filip mi-a spus primul mamă” VIDEO EXCLUSIV

Cristina Șișcanu: „Faptul că nu i-am născut eu ceilalți doi copii, oricum tot ai noștri sunt”
Cristina Șișcanu, declarații surprinzătoare despre al doilea copil: Practic avem 3. Filip mi-a spus primul mamă VIDEO EXCLUSIV

Cristina Șișcanu a făcut declarații surprinzătoare despre al doilea copil în cadrul ediției cu numărul 49 a emisiunii Ego Life. Vedeta nu exclude posibilitatea ca familia lor să se mărească cu încă un membru, cu toate că în momentul de față este mamă a trei copii: unul biologic și doi din căsnicia anterioară a soțului ei cu Mihaela Coșerariu.

Cristina Șișcanu, declarații surprinzătoare despre al doilea copil

Cristina Șișcanu avea 26 de ani când a devenit mamă pentru Ștefania (25 de ani) și Filip (18 ani), copiii lui Mădălin Ionescu din primul mariaj. Iar în urmă cu aproape șase ani, a adus-o pe lume pe mezina familiei, Petra.

Rolul de mamă i se potrivește de minune, mai ales că, așa cum a declarat în nenumărate rânduri, își iubește copiii vitregi la fel de mult ca pe propria fiică. Întrebată de moderatoarea emisiunii, Dana Săvuciă, dacă există posibilitatea de a mai aduce pe lume încă un fiu sau o fiică, Cristina Șișcanu a mărturisit că a purtat o discuție în urmă cu ceva timp cu Mădălin Ionescu despre acest subiect și chiar erau pregătiți de a face pasul, însă au renunțat pentru moment la idee din cauza anumitor temeri ale brunetei.

„Acum vreo doi ani eram pe cale să… După care am zis că nu. M-au apucat tot felul de temeri. Avem trei, practic. Faptul că nu i-am născut eu ceilalți doi, oricum tot ai noștri sunt, iar eu am devenit mamă odată cu ei, nu cu Petra. Primul Filip mi-a zis „mama”, nu Petra. Este emoționant.”, a mărturisit Cristina Șișcanu.

„I-am spus lui Mădălin că dacă Doamne ferește divorțăm, copiii rămân cu mine”

Vedeta a povestit unul dintre cele mai emoționante episoade din viața ei, cel în care Filip, fiul lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie, i-a spus pentru prima oară mamă. Cristina Șișcanu a dezvăluit că acela a fost momentul în care a realizat cât de mare este responsabilitatea ei față de cei doi copii vitregi pe care îi are.

Ma mult, prezentatoarea TV este atât de atașată de copiii ei, încât l-a avertizat pe Mădălin Ionescu, în glumă, că în cazul nefericit în care vor ajunge să divorțeze, Ștefania, Filip și Petra vor rămâne la ea.

„Când Filip mi-a zis mamă, eu atunci am realizat responsabilitatea mea imensă din punct de vedere emoțional față de ei. Îi spuneam odată lui Mădălin că dacă Doamne ferește divorțăm, copiii rămân cu mine.”, a declarat Cristina Șișcanu.

Citește și: „Ego Life, ediția a 49-a. Cristina Șișcanu face dezvăluiri în emisiunea Danei Săvuică despre carieră și relația cu Mădălin Ionescu: ”Ne-am îndrăgostit, nu a fost un amantlâc”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *