Cristina Spătar recunoaște că soțul i-a cumpărat 7 vile, pe lângă blocul cu 17 apartamente. Artista a făcut dezvăluiri incredibile despre relația lor

Cum o răsfață soțul pe Cristina Spătar
Cristina Spătar recunoaște că soțul i-a cumpărat 7 vile, pe lângă blocul cu 17 apartamente. Artista a făcut dezvăluiri incredibile despre relația lor

Cristina Spătar debordează de fericire, dar și de bogăție. Mariajul cu proaspătul său soț, afaceristul Vicențiu Mocanu, o împlinește pe artistă din toate punctele de vedere. Recent, solista a vorbit despre facilitățile pe care le are ca parteneră a milionarului și spune că nu se poate ascunde în spatele unui adevăr atât de evident. Se mândrește cu faptul că are un soț atât de potent financiar, dar accentul este pus pe bunăstarea copiilor săi, cu care Vicențiu are o relație foarte bună.

Cum o răsfață soțul pe Cristina Spătar

Cântăreața a recunoscut că soțul său, prosperul om de afaceri din Vâlcea, Vicențiu Mocanu, o răsfață cu tot ce este mai scump. În timp ce îi face bucurii prețioase, îi asigură și viitorul, atât ei, cât și copiilor săi. Cristina Spătar a declarat că nu poate fi ipocrită și să nu spună că îi convine ce ăi oferă pe parte materială soțul său. Acesta are foarte mare grijă de ea și copii săi, atât în ceea ce privește siguranța, cât și dorințele.

„Contează foarte mult. Copilașii mei au fost obișnuiți cu un nivel de trai destul de ridicat și nu numai. Cred că oricine și-ar dori să aibă copiii în siguranță, să aibă alături de ei un bărbat responsabil, un om care iubește copiii și care are ce să le ofere, pentru că eu urma să le ofer o educație până la sfârșit, până îi făceam adulți . Atunci, a fost o treabă foarte binevenită faptul că el este un potent om de afaceri. Plus că eu învăț foarte multe de la el și mă ajută în viitoarele mele afaceri. Pentru mine, contează. Nu știu alții cum sunt, dar eu, când mă gândesc la copiii mei, chiar îmi doresc să fie bine. De ce nu? Hai să nu fim ipocriți și să recunoaștem! Da, sunt foarte încântată că am un sprijin în el”, a spus Cristina Spătar pentru viva.ro.

Cum o susține milionarul pe Cristina Spătar

Regina R&B-ului a mai povestit că soțul său o susține foarte mult în visele sale. Cristina Spătar se gândește să își deschidă o afacere prosperă, dar care să vină în ajutorul comunității, mai degrabă. După ce a împărtășit ideea cu soțul său, acesta a sfătuit-o cum să procedeze pentru a avea parte de câștiguri pe toate planurile. Fiind un afacerist de succes, Vicențiu Mocanu a știut cum să o îndrume, dar și cum să o motiveze pe cântăreață și i-a făcut cadou mai multe proprietăți.

„Într-adevăr, eu tot îi spuneam că îmi doresc un business al meu și m-a întrebat: . I-am zis că-mi doresc să-mi fac un azil de bătrâni, de lux, unde să ofer servicii de super calitate pentru oamenii în vârstă, deoarece văzusem modelul din Londra. Fac unul elegant, de lux, unde să le ofer oamenilor servicii maxime, să mă implic, să le ofer absolut orice. O bisericuță, spectacole, să le fac un cadru foarte fain, restaurante micuțe. Am vrut să fac, am cochetat cu ideea asta. I-am împărtășit-o și a zis: ”, a mai explicat vedeta.

Și nu doar că o susține profesional, ci o și surprinde cu daruri care mai de care mai fabuloase. Pentru a-i susține visul, Vicențiu i-a cumpărat Cristinei nu mai puțin de 7 vile în Crevedia. De ziua acesteia, i-a făcut cadou un bloc întreg, care are aproximativ 17 apartamente, iar de Ziua Îndrăgostiților a surprins-o cu o mașină de lux foarte scumpă.

„Tot timpul mi-a demonstrat că este un om foarte generos. Oameni cu bani, cum zic eu, sunt foarte mulți. Dar oameni generoși, bărbați cu suflet, nu există. Părerea mea este că sunt foarte rari. El, de Valentines Day, mi-a oferit o mașină de 300.000 de euro, un Mercedes Maybach Jeep, ca să fiu în siguranță cu copiii și în turneele mele. (…) Uite ce băiat bun am găsit eu în România! La urma urmei, nu știu dacă eu am vreun merit, dar dacă el a apreciat așa, înseamnă că merit”, a mai adăugat artista.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
1 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *