Cristina Strecopîtov, drama primei femei magician din România: „Îmi fac zilnic injecții în burtă, ca să nu mor!”. Diagnostic crunt, la doar 30 de ani. EXCLUSIV

A fost „Miss Boboc” și „Miss Picioarele Lungi”, este o actriță talentată și face tot felul de magii năucitoare pe scenă. Exclusiv pentru Ego.ro, ne-a dezvăluit secretele meseriei de magician.
Cristina Strecopîtov, drama primei femei magician din România: „Îmi fac zilnic injecții în burtă, ca să nu mor!”. Diagnostic crunt, la doar 30 de ani. EXCLUSIV

Cristina Strecopîtov ne-a povestit, în interviul exclusiv pentru Ego.ro, despre problemele de sănătate și despre meseria de magician. Dar și despre marea ei pasiune pentru raliuri, la care participă cu o mașină Dacia, veche de 53 de ani.

Ce ar face Cristina Strecopîtov cu o baghetă cu adevărat magică

Cristina este prima femeie magician din România. Din păcate, spune ea, în interviul pentru Ego.ro, poate realiza magii doar pe scenă, totul fiind doar un show de lumini și de iluzionism. Dar, dacă într-adevăr ar avea puterea de a schimba ceva, dacă cineva i-ar oferi preț de câteva secunde o baghetă cu adevărat magică, Cristina ar avea două mari dorințe:

„În ordinea importanței, prima dorință ar fi să fie pace și să scăpăm de pandemie, să revenim la viața de dinainte de 2020. Căci de atunci au venit atâtea pe capul nostru. Și mai am o mare dorință, să fiu o actriță cu multe contracte. Să fiu în cărți, să reușesc și pe partea aceasta, nu numai cu magia”.

Cristina Strecopîtov atrage toate privirile pe scenă
Cristina Strecopîtov atrage toate privirile pe scenă

La 30 de ani, a fost diagnosticată cu diabet. Își face singură injecțiile cu insulină

În urmă cu doi ani, odată cu izbucnirea pandemiei de Covid-19, Cristina a fost diagnosticată cu diabet zaharat de tip 1:

„În 2020, am fost diagnosticată cu diabet. Sunt dependentă de insulină, m-a lovit această boală la doar 30 de ani. S-ar putea să fie și din cauza stresului. Nu am pe nimeni cu acest diagnostic în familie, e o boală autoimună, se delanșează când sistemul imunitar o ia razna. Trebuie să fac zilnic câte o injecție, ca să nu mor. Mă înțep cu ace pentru copii, de 5 mm, cele mai mari sunt de 8 mm. Se fac în anumite zone ale corpului, în jurul buricului, pe brațe, în stratul adipos, dar și pe pulpițe. M-am săturat de ace, dar, dacă de o injecție depinde viața mea, nu este chiar atât de greu”, ne-a mai zis Cristina.

Nimeni nu o întrece la numerele de magie cu cărțile de joc
Nimeni nu o întrece la numerele de magie cu cărțile de joc

În pandemie, contractele s-au amânat pe bandă rulantă: „A fost o perioadă oribilă”

Dacă înainte avea contracte bănoase și se bucura de un real succes cu show-urile de magie, pandemia i-a golit de tot pușculița:

„Din lipsa contractelor, a fost o perioadă oribilă. Ca să rămân pe linia de plutire, m-am axat pe actorie, mă pregătesc de Licență, altfel aș fi luat-o raza. Mă sunau oamenii să amâne evenimentele. Din martie 2020, am trăit din resurse, din micile economii, apoi au fost perioade în care piața și-a mai revenit, se mai dădea drumul la restricții, apoi, iar pauză”.

Cristina Strecopîtov este prima femeie magician din România
Cristina Strecopîtov este prima femeie magician din România

Cristina Strecopîtov a fost „Miss Boboc” și „Miss Picioare Lungi”

Cristina nu este doar un munte de talent. Are și calități fizice, de fotomodel, care i-au adus o colecție de premii de frumusețe:

„Am fost „Miss Boboc”, am obținut bronzul la „Miss Liceu” și Premiul special „Miss picioare frumoase”, am câștigat câteva premii”.

Ea ne-a mai dezvăluit și cum reușește să-și păstreze tenul perfect:

„Nu mă culc nedemachiată. Dar, cel mai important este să te machiezi rar. Eu folosesc cutia de farduri doar la spectacole și la emisiuni tv, în rest, mă dau doar cu cremă de protecție”, ne-a mai declarat Cristina, pentru Ego.ro

În ce condiții ar juca dezbrăcată, într-un film artistic: „Depinde de rol”

Cristina n-ar refuza un rol în care ar trebui, conform scenariului, să joace dezbrăcată, însă contează foarte mult proiectul:

„Da, aș filma și dezbrăcată, dacă rolul mi-ar impune, dacă mi-ar plăcea proiectul, dacă ar fi un film artistic, un act pur artistic, nu să trecem în latura cealaltă, ceva gen să pozez în Playboy”, ni s-a mai confesat Cristina, pentru Ego.ro.

Cristina Strecopîtov învață mereu numere noi de magie
Cristina Strecopîtov învață mereu numere noi de magie

Felicitată de magicianul Leonard Iosefini: „Mi-a zis că mă descurc foarte bine”

Este singura femeie magician din România, dar aptitudinile ei pentru această meserie sunt apreciate și recunoscute de colegii săi de breaslă:

„Există profesia de magician, în nomenclator, magicianul Andrei Teașcă și-a dorit și s-a ocupat de acest lucru, dar nu văd să existe un astfel de loc de muncă liber, ca să scrie magician în cartea de muncă. Mă înțeleg bine cu toți colegii mei de breaslă. Cu Leonard Iosefini, magician vestit, m-am intersectat pe la câteva evenimente, m-a felicitat, mi-a spus că mă descurc foarte bine”.

De ce magicienii au doar iepuri, la numărul cu pălăria

Senzuala artistă ne-a dezvăluit și câteva secrete ale meseriei pe care și-a ales-o, înainte de a deveni și actriță:

„Magia are mai multe categorii, sunt magicieni la trucuri cu cărți, aceasta este o magie de aproape, pe scenă nu o poți face. Și mai este magia pe scenă, prezentată unui public larg. Am avut numere și cu iepuri scoși din pălărie. E doar o iluzie optică faza cu iepurele, că apare și dispare. El chiar stă bine, la căldurică, mai și doarme, într-un buzunăraș. Se folosesc iepurii, la astfel de numere, pentru că nu scot zgomote. Dacă vrei să faci cu un cățel, latră și te dă de gol. Poți face și cu căței, doar dacă dai muzica foarte tare”.

E tare mândră de mașina ei, o Dacie veche de 53 de ani
E tare mândră de mașina ei, o Dacie veche de 53 de ani

Cristina Strecopîtov conduce o mașină Dacia, veche de 53 de ani: „Particip și la raliuri”

Cristina are și o mare pasiune pentru mașinile vechi. În timp ce alte vedete se lăfăie în autoturisme scumpe, de firmă, adevărate bijuterii pe patru roți, de sute de mii de euro, iată că ea și-a dorit un model vechi:

„Mi-am luat o Dacie 1.100, din 1969, merg cu ea pe la raliuri pentru mașini istorice, în circuite. Am dat cam 2.500 de euro pe ea, dar am mai investit încă pe atât. Am fost de vreo patru ori la Târgu-Mureș, ajunge cam la 110 km/m, dar conduc cam cu 90km/h. Nu știu cât consumă, știu doar că până la Târgu-Mureș am făcut drumul cu 170 de lei. Nu-mi funcționează acul indicator, și, ca să nu fac „pana prostului”, am mereu în portbagaj o canistră cu 5 l de carburant, până repar acul”, ne-a povestit Cristina și despre marea pasiune.

Raliurile sunt o mare pasiune a Cristinei
Raliurile sunt o mare pasiune a Cristinei

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *