CTP a dezvăluit ce s-a întâmplat la întâlnirea pe care a avut-o cu Klaus Iohannis. Ce moment l-a uimit pe jurnalist: “Exact așa mi-a spus”

Jurnalistul a scos la iveală detalii neștiute până acum
CTP a dezvăluit ce s-a întâmplat la întâlnirea pe care a avut-o cu Klaus Iohannis. Ce moment l-a uimit pe jurnalist: “Exact așa mi-a spus”

În cea mai recentă ediție a emisiunii Recorder, transmisă live pe Youtube, Cristian Tudor Popescu a explicat ce s-a întâmplat în momentul în care s-a întâlnit cu Klaus Iohannis, președintele țării. Jurnalistul a făcut declarații în premieră despre întâlnirea care a avut loc în 2014.

CTP a explicat ce s-a întâmplat la întâlnirea pe care a avut-o cu Klaus Iohannis

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a relatat totul despre întâlnirea cu Klaus Iohannis, după ce s-a aflat că șeful statului se plimbă cu avioane de lux, pe care le numește „hotelurile de 7 stele zburătoare”. Se știe că Iohannis nu face transparente cheltuielile deplasărilor sale, iar din acest motiv și-a atras numeroase critici.

Din acest motiv, Cristian Tudor Popescu a decis să relateze două momente dintr-o discuție cu liderul țării, pe care nu le-a relatat până acum.

În 2014, Klaus Iohannis ar fi cerut să vorbească cu CTP, înainte de alegerile electorale. La vremea respectivă, Iohannis nu era președintele țării.

Nu pentru că l-ar fi interesat, ca pe orice politician, ce aveam eu de spus.  Ci ca să obțină un pic de indulgență față de criticile care ar fi urmat în campania electorală. Nu voi povesti chestiuni de natură pur personală ale domnului Iohannis, pe acelea niciodată nu le voi discuta. Dar aceste două lucruri le pot spune pentru că au o semnificație care ne interesează pe toți”, a explicat CTP în emisiunea celor de la Recorder.

foto: facebook

Ce l-a uimit cel mai mult pe jurnalist

Ziaristul a recunoscut că întâlnirea a avut loc înainte ca Iohannis să ajungă președintele Partidului Național Liberal.

”Fusese doar candidat la funcția de premier în 2009 și de vicepremier în 2014 și pierduse”. Apoi, Klaus Iohannis începuse o ascensiune politică abruptă și densă.”, a precizat CTP.

”Aveți așa un noroc, un farmec de ați urcat atât de scurt în carieră. Acum o rezolvați cu Crin Antonescu? Iohannis mi-a confirmat scurt: ”Da”, în sensul că va deveni președinte al PNL. Ați cam ars etapele. Veți ajunge șef de partid și candidat la președinție”, i-a spus CTP lui Iohannis. 

”Prin toate societățile și grupurile în care am fost, în foarte scurt timp am fost considerat conducător”, ar fi fostul răspunsul lui Klaus Iohannis, potrivit ziaristului, surprins de încrederea pe care o avea atunci politicianul.

”Exact așa mi-a spus. S-a convenit să fie conducător”, a mai adăugat CTP, în interviul celor de la Recorder.

Citește și: Cum arăta Carmen Iohannis în adolescență. Imagini de colecție cu soția președintelui României, puțini o știu așa

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *