Cu ce a ajuns să se ocupe Claudia Pavel, fosta membră a trupei Candy, în Statele Unite ale Americii. Se bucură de un succes extraordinar

S-a mutat acolo pentru fiul ei

Scris de: Daoud Andra

10 May. 2024

De ceva timp, Claudia Pavel, fosta membră a trupei Candy, își împarte viața între România și America. Artista stă mai mult peste Ocean, pentru ca fiul ei să poată fi alături de tatăl său, și se bucură de succes acolo. Cu ce se ocupă în prezent și cât de bine îi merge.

Claudia Pavel s-a mutat din nou în America

De când s-a retras din muzică, Claudia Pavel a avut o viață palpitantă. S-a mutat în America, unde a încercat să își întemeieze o familie și a devenit mamă. Relația cu tatăl fiului ei nu a mers, astfel că artista și băiatul ei au revenit în România, pentru o perioadă, unde Claudia alias Cream a avut câteva proiecte media.

Băiatul a vrut să fie aproape și de tatăl său, astfel că artista s-a mutat din nou cu el peste Ocean. Noah, în vârstă de 11 ani, îi are alături pe ambii părinți, iar mama sa profită din plin de ce îi oferă viața de acolo.

Vezi și: Anamaria Ferentz și iubitul american s-au logodit. A fost cerută în căsătorie după 3 ani de relație, inelul este absolut superb FOTO

”M-am extins, pentru că de ce nu? Băiețelul meu și-a dorit să fie fizic aproape de tatăl lui și sunt tare fericită că are o viață normală alături de cei doi părinți ai lui. Important este că Noah este fericit și toată lumea e fericită”, a spus ea, la Xtra Night Show.

Claudia Pavel și fiul ei, Noah

Cu ce se ocupă peste Ocean

Fosta membră a trupei Candy lucrează în prezent la un post de radio dance din Miami, mai exact ca realizatoare de podcasturi. Echipa din care face parte este formată din mai mulți români, iar artista poate lucra remote, jobul său fiind flexibil. În paralel, Claudia Pavel este și antreprenoare, iar de curând și-a lansat propria gamă de produse dedicate îngrijirii părului, după cum a mai povestit tot ea.

Vezi și: O mai ții minte pe Claudia Pavel de la trupa Candy? S-a transformat într-o adevărată bombă, ce meserie are acum

”Miracolul social media este că poți să-ți faci meseria oriunde în lumea asta și poți să fii prezent în continuare în viața ta de înainte. Sunt în studio, dar mi s-au întâmplat o mulțime de lucruri minunate. Lucrez pentru cel mai tare radio dance din Miami, le fac podcast-ul, echipa noastră este formată din români. Sunt atât de recunoscătoare de ce mi se întâmplă. Mi-am lansat și propria gamă de îngrijire a părului”, a mai spus Claudia ”Cream”, la Antena Stars.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *