Cu ce a plecat Daniel Pavel în Republica Dominicană. Surpriză pentru fanii Survivor All Stars: “Sunt un norocos al sorții” EXCLUSIV

”Am câte o ținută pregătită pentru fiecare zi de filmare”

Atunci când vine vorba de un show de televiziune, mai ales despre ”Survivor România”, imaginea moderatorului este esențială, iar Daniel Pavel a învățat acest lucru. Dacă la primele sezoane a mai făcut greșeli și s-a bazat pe faptul că își va completa garderoba din magazinele din Republica Diminicană, pentru sezonul ”Survivor All Stars” a venit mai mult decât pregătit. Daniel Pavel a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că a luat după el zeci de kilograme de bagaje, tocmai pentru a fi sigur că are câte o ținută pentru fiecare zi de filmare, fără să o repete.

”Sunt un norocos al sorții, deoarece Ana îmi este aproape la fiecare pas”

Dacă la prima vedere poate că pare ușor pentru un bărbat să își aleagă ținutele, mai ales când vine vorba de un show precum ”Survivor România”, unde filmările au loc în aer liber și unde accentul se pune pe probele sportive și interacțiunilor dintre concurenți, lucrurile nu stau deloc așa. Dat fiind faptul că are de păstrat o anumită imagine, Daniel Pavel, împreună cu logodnica lui, Ana Maria Pop, și-a asigurat ținutele cu mult timp înainte de a pleca în Republica Dominicană.

”La prima vedere, când vorbim despre prezentarea unui show de supraviețuire, ne gândim la majoritatea provocărilor pe care le vedem la televizor – diferența de temperatură, de fus orar, lipsa posibilității de a ajunge acasă pe un termen mediu spre lung și așa mai departe. Însă, așa cum discutam și cu alte ocazii, este evident că și garderoba joacă un rol important. De ce? Trebuie avut în vedere tipologia jocurilor, a Consiliilor, a momentelor capitale din emisiune, precum prima zi, Unificarea sau finala…și multe altele. Iar pe lângă asta, mai vorbim și despre o perioadă de câteva luni, într-o zonă în care, pentru a ajunge la magazine, este nevoie să conduci măcar o oră”, ne-a explicat domnul Dan, așa cum îl apelează deja toată lumea.

Citește și: Testul cuplului pentru Daniel Pavel și Ana: “Când pleci într-o expediție ai un coș comun!”. Cine este mai autoritar și cum țin banii VIDEO EXCLUSIV

După ce a văzut în sezoanele trecute că nu are de unde să își completeze garderoba și că este un adevărat test de supraviețuire și pentru el, Daniel Pavel și-a rugat logodnica să se asigure din timp că pleacă din România cu suficiente haine cât să-i ajungă în cele aproape 6 luni cât durează filmările.

”Prin urmare, înainte de fiecare sezon, alături de Ana, îmi gândesc un plan care cuprinde: perechile de pantaloni, tricourile, cămășile, încălțările. Nici în acest an nu am făcut rabat și vă pot spune că am câte o ținută pregătită pentru fiecare zi de filmare, fără a repeta vreodată combinațiile făcute”, a mai completat prezentatorul emisiunii ”Survivor România”.

Daniel Pavel și-a creat deja un brand al imaginii

Cu atât mai mult cu cât Daniel Pavel a reușit în cele patru sezone să-și creeze un stil vestimentar propriu, iar în sezonul cinci nu se putea prezenta altfel în fața publicului.

”Evident, pentru a reuși așa ceva, am analizat mai întâi ce am în garderobă, ce trebuie să mai cumpăr, am discutat cu o serie de parteneri, care mi-au înțeles foarte bine nevoile. Și nu aș putea rata ocazia să-i amintesc pe cei de la Merer shirts în ceea ce privește cămășile esențiale. Cât despre hainele personalizate, se ocupă Ana de acest aspect”, ne-a explicat Daniel Pavel.

Nu ar fi reușit asta fără ajutorul stilistului personal, adică Ana Maria Pop, logodnica lui, care s-a asigurat din timp că totul este pus la punct până la cel mai mic detaliu și că nimic nu va periclita imaginea în timpul filmărilor.

”Unele dintre hainele pe care le port și au devenit brandul meu personal în emisiune reprezintă reminescențe ale ofițerului de marină din mine și totodată o reinterpretare a ceea ce reprezintă elemente ale Forțelor Navale sau elemente militare din diverse zone ale lumii”.

Citește și: Daniel Pavel și Ana Maria Pop vor fi împreună pe toată perioada filmărilor ”Survivor România”: ”Vine din prima cu mine” VIDEO EXCLUSIV

Cu alte cuvinte, plecarea din România pentru Daniel Pavel și Ana Maria Pop a fost o adevărată aventură, căci cei doi au avut zeci de bagaje după ei, prioritar fiind însă prezentatorul show-ului ”Survivor România”.

”La final…am calculat și de câte bagaje am nevoie (râde). Pentru că distanța nu e chiar așa mică, cât să pot spune că voi da o fugă pentru a mai aduce, mai târziu. Odată ajunși aici, începe pasul doi, care presupune atenția alocată fiecărei zi de filmare, iar aici sunt un norocos al sorții, deoarece Ana îmi este aproape la fiecare pas”, a mai completat amuzat Daniel Pavel pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *