Cu ce ajunsese Ruxi să se spele la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Oricât frecai cu ăla nu trecea mirosul de transpirație” VIDEO EXCLUSIV

Scrie o carte despre experiența trăită la concursul de supraviețuire difuzat de PRO TV

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) este un test al nervilor, dar mai ales al supraviețuirii într-un mediu deloc prietenos. Cel puțin asta a simțit Ruxi pe toată perioada filmărilor. Reîntoarsă în țară, tânăra a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că s-a acomodat mult mai bine decât și-ar fi imaginat, cu toate că a trecut prin niște experiențe care ar fi marcat pe oricine.

”Poți să mă pui unde vrei, dar dacă îmi iei mâncarea…”

Cu o atitudine pozitivă, cu zâmbetul pe buze, Ruxi s-a întors din Republica Dominicană fără prea multe traume psihologice.

„De ce zice toată lumea că n-ar fi rezistat? Chiar așa greu e? Mie nu mi s-a părut wow. Nu am avut nicio problemă, nici cu animalele, nici cu mediul. Chiar îmi plăcea să aud sunetele alea de animale noaptea. Mă calma să aud tot felul de lighioane pe acolo. La mine a fost problema cu mâncatul. Eu nu mă traumatizez. Poți să-mi zici ce vrei, poți să mă pui unde vrei, dar dacă îmi iei mâncarea…”, a povestit Ruxi pentru EGO.ro, completând că, dacă ar fi avut puțin mai multă mâncare, atunci cu siguranță nu ar fi avut nici cea mai mică problemă pe toată șederea ei în junglă.

„Pe TV nu se vedea așa tare cât de mult sufeream de foame. Cred că oamenii nu înțeleg că noi chiar muream de foame când nu câștigam mâncare și era atât de greu să-ți menții nervii sănătoși. Oricine orice zicea putea să fie o dramă, puteam să „iau foc” și eu mă isterizam. Cred că s-au văzut unele episoade când urlam și ceream mâncare. Eram isterică dar recunosc că eram așa de la foame, nu aveam ce să fac. Mă luau niște crize de isterie și după aceea mă duceam și ziceam că am venit la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” să mă dezvolt, să fiu ca Osho, să fiu un budist, apoi urlam ca o nebună”.

„Tranzitul era inexistent pentru unii”

Foamea nu a fost doar problema ei, ci, rând pe rând, aproape toți concurenții au experimentat această senzație. Astfel că întreg organismul le-a fost dat peste cap și mulți au avut chiar și probleme de sănătate din cauza alimentației.

„Am încercat să meditez când mergeam în pădure să fac treaba mare pentru că, na, acolo mergeam, în pădure. Cât stăteai în poziția specifică te uitai în natură și încercai să te gândești la viața ta. Dar nu-mi ieșea. Adică nu-mi ieșea meditația. Mai încercam să mă duc la lac și să-mi zic că sunt mai mult de atât, nu sunt doar o ființă umană care este controlată de foame, ci că pot mai mult, dar nu puteam”, ne-a mai povestit Ruxi, care mărturisește că s-a numărat printre acei fericiți care reușeau cumva să se acomodeze noilor condiții.

„Tranzitul pentru unii era inexistent că nu mergea nimic, pentru mine și alții trebuia să știi cât să stai, cum să stai, cât timp să aloci momentului. Fără glumă, chiar a fost greu din punctul ăsta de vedere. Se întâmpla la 3-4 zile, cam așa, nu reușeai zilnic și atunci cu greu și cu rugăminți, stat mult în pădure”.

Ruxi s-a spălat, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, trei săptămâni la rând doar cu apă rece și cu detergent de vase
Ruxi s-a spălat, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, trei săptămâni la rând doar cu apă rece și cu detergent de vase

„Nu recomand nimănui să încerce detergentul de vase”

Însă, de departe, cea mai mare problemă a fost cea a igienei. Cel puțin în perioada în care erau în tabăra Belelelor, acolo unde nu aveau parte de apă caldă și de produse de igienă.

„Când veneam de la probe, dacă eram la tabăra Belelelor ne spălam cu apă și cu detergent de vase. Atât aveam la dispoziție, detergent de vase. Te spălai cu el pe cap și pe corp. În partea cealală, la tabăra Plăcerilor, aveai șampon și săpun, dar noi am stat mai mult în tabăra Belelelor. Am stat trei săptămâni consecutiv, deci vă dați seama cum miroseam, cum aveam părul și tot. Nu recomand nimănui să încerce detergentul de vase. Efectiv nu spală transpirația. Oricât frecai cu ăla nu trecea mirosul de transpirație. Pe cap nu aveai de ales, dar tot nu ieșea ce trebuie. Nu recomand nimănui”, ne-a mai declarat Ruxi.

Cu toate acestea, experiența în sine a fost una frumoasă și mai ales a venit într-un moment prielnic al vieții ei.

„Când am intrat în junglă mă gândeam cum o să stau fără telefon. Într-o zi am uitat toți de telefoane. Ne-a ieșit din reflex chiar și să-l căutăm. Nu știu cum, dar ți se șterge din creier. Acum îți dai seama că am revenit la telefon. Este viața mea. Dacă vreți să uitați de telefon nu vă recomand să mergeți până în junglă, să stați acolo, trebuie doar să îl închideți undeva și să aruncați cheia dacă vreți o pauză”, a mai completat câștigătoarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru EGO.ro.

Scrie la cea de-a doua carte

Așa că, în clipa de față, Ruxi vrea să treacă toată această experiență în următoarea ei carte. După ce a publicat „Intoxicată”, o carte despre relațiile amoroase toxice, acum continuă în aceeași manieră, însă într-o formulă mult mai elaborată.

„Urmează să termin cartea, acum în decembrie urmează să o lansez. Este a doua mea carte. Ce s-a întâmplat în junglă m-a inspirat să creez niște personaje sau să adaug niște picanterii altor personaje deja existente. Să vedem ce o să fie. Și această carte o să fie tot despre relații, dar cumva mult mai „adânc”. Adică intrăm și în copilăria personajului, în tot ce trăiește ea și alte femei. Sunt mai multe povești adunate, mult mai concentrate”, a mai declarat Ruxi pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Dumnezeule! Ce a spus Prinţul William despre Kate, după vestea BOLII CUMPLITE. Au fost lacrimi:...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
ȘOC! Dana Budeanu a renunțat la lenjeria intimă, rochia prea scurtă a arătat TOT
Cum a scris 'canadianul' TJ Miles numele Alexandrei Duli, pe bilețelul de nominalizare la Survivor...
S-a aflatt! Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „O respect foarte...
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama...
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Liniste financiara pentru aceste zodii: Armonie restabilita in familie si datorii achitate
Horoscop Weekend 19-31 Aprilie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Această noapte aduce un nou început miraculos pentru 5 zodii. Peștii, pregătiți-vă
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
Nadia Comăneci, apariție de excepție la premiera documentarului despre Ilie Năstase. Cine este celebrul sportiv...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *