Cu ce avere rămâne Valentina Pelinel dacă divorţează de Cristi Borcea. Pactul secret pe care îl au cei doi

Valentina Pelinel, dezvăluiri neașteptate! Aranjamentul financiar dintre ea și Cristi Borcea
Cu ce avere rămâne Valentina Pelinel dacă divorţează de Cristi Borcea. Pactul secret pe care îl au cei doi

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de aproape opt ani. După ce au trecut prin multe și le-au demonstrat oamenilor că relația lor rezista, vedeta a decis să facă dezvăluiri despre aranjamentul financiar din familia lor.

Cu ce avere ar rămâne Valentina Pelinel dacă ar divorța de Cristi Borcea?

Valentina Pelinel a dezvăluit că în familia ei și a lui Cristi Borcea fiecare este cu banii lui, așadar au bunurile separate. Astfel, cunoscuta blondină a pus capăt speculațiilor cu privire la interesul ei material. Așadar, în cazul în care ar exista o despărțire ea ar rămâne în continuare cu bunurile ei, conform contractului prenupțial.

“Foarte multe persoane își dădeau părerea despre noi și nu ar fi trebuit să aibă tupeul uitându-ne puțin la viața lor. La noi există boala asta: cel mai pătat să iasă și să atace alte persoane. Vrei să știi care e adevărul? Adevărul e că noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. La noi nu se rezumă la bani nimic”, a spus Valentina Pelinel în podcast-ul lui Nasrin Ameri, fina cuplului Borcea-Pelinel.

Perioada în care Cristi Borcea a fost la închisoare, cea mai dificilă

Valentina Pelinel susține că a fost extrem de dificil să fie separată de soțul ei atunci când acesta se afla la închisoare. Chiar și așa, spune vedeta, între ei a fost tot timpul o chimie specială.

“El știa că are toată susținerea mea. Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să fim o familie. Am lăsat lumea să facă scenarii. Mulți nu au știut ce se întâmpla cu adevărat. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie ca prieteni. Vorbeam foarte mult. Așa ne-am dat seama că avem lucruri în comun. Noi comunicam foarte mult unul cu celălalt. Când a trebuit să aleg, a fost momentul crucial”, a mai spus Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii: un băiat și două fete. Afaceristul mai are alți șase copii cu alte trei femei. Modelul a declarat acum că soțul ei și-ar mai dori un copil, însă ea consideră că sunt suficienți cei nouă pe care îi are.

Valentina Pelinel, despre fostele partenere ale lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a ținut să menționeze că între ea și fostele partenere de viață ale lui Cristi Borcea nu există niciun fel de rivalitate și nu a avut vreodată vreo ceartă cu ele. De asemenea, copiii lui Cristi Borcea se înțeleg foarte bine atunci când se întâlnesc.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.