Cu ce fobie s-a ales Jazzy Jo, în urma colaborării cu Zarug de la Te Cunosc de Undeva: “Îl vedeam pe el că are palpitații de fiecare dată” EXCLUSIV

Cei doi fac echipă în emisiunea de la Antena 1.
Cu ce fobie s-a ales Jazzy Jo, în urma colaborării cu Zarug de la Te Cunosc de Undeva: “Îl vedeam pe el că are palpitații de fiecare dată” EXCLUSIV

Ioana Sihota, cunoscută drept Jazzy Jo, a acceptat, de curând, o nouă provocare în viața ei profesională. Îndrăgita artistă a făcut echipă cu Zarug pentru a cuceri publicul de la “Te cunosc de undeva!” (Antena 1). Ea ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre această experiență. De asemenea, Ioana ne-a recunoscut că a căpătat o frică pe care o are și partenerul său din cadrul concursului.

Prin câte au trecut Ioana Sihota și Zarug, la filmările pentru show-ul de la Antena 1

Jazzy Jo, aflată zilele trecute la avanpremiera specială Jurassic World, ne-a mărturisit că s-a bucurat enorm de experiența pe care a avut-o în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Aceasta ne-a dezvăluit că noul sezon a venit cu o echipă extrem de unită.

“Extraordinar de mișto. A fost ceva ce îmi doream de foarte mult timp să fac. A fost o experiență absolut fantastică. Avem un cast mega lipit, nu s-a întâmplat niciodată asta. Echipa de producție este WOW, îmi place să vorbesc despre ei pentru că aceștia lipesc toate elementele pe care noi le dăm într-un mod haotic”.

Care a fost cea mai mare provocare

Cu toate acestea, show-ul nu a fost lipsit de provocări. Jazzy Jo și Zarug au format o echipă simpatică, chiar dacă nu se cunoșteau foarte bine. Totuși, cei doi s-au înțeles minunat încă din prima zi, mai ales pentru că au foarte multe lucruri în comun:

“Provocarea de a colabora cu cineva pe care nu îl cunoșteam destul de bine, deși ne-am lipit foarte bine și ne-am plăcut din prima zi. Am avut noroc pentru că avem principii foarte asemănătoare de viață. Ne place și cam același gen de muzică și același gen de artă, atunci când vorbim de orice fel de manifestare a acestui domeniu. Totuși, ca și personaj, cea mai mare provocare am întâlnit-o în episodul 7”.

Cu ce fobie s-a ales Jazzy Jo, în urma colaborării cu Zarug
Jazzy Jo și Zarug

Ce frică are acum

Jazzy Jo și partenerul său de scenă s-au văzut nevoiți să pună în scenă show-uri minunate pentru românii care îi îndrăgesc, însă nu totul a fost chiar așa de ușor. Ei au întâmpinat probleme atunci când vine vorba de dans sau înălțime, ținând cont că artista este adepta pantofilor cu un toc foarte înalt.

Mai mult, Zarug are frică de lifturi, așa că, în cele din urmă, cântăreața a ajuns să se lupte și ea cu această fobie.

„Nu am avut coregrafie împreună, mi-ar fi plăcut foarte tare să avem. Eu fiind după niște ani buni de lipsă de exercițiu, iar el neavând musai o relație apropiată cu dansul, am încercat să ocolim treburile acestea, deși ruleta ne-a surprins de fiecare dată. Am căzut de multe ori. Am avut probleme cu scările, lui Zarug îi era frică foarte tare de lift. Mie nu îmi era, dar până la final mi s-a făcut teamă de lift, îl vedeam pe el că are palpitații de fiecare dată. Acum îmi este frică de lifturi, nu aveam nicio fobie, dar iată. De asemenea, a fost greu să ne nimerim la nivel de înălțime pentru că eu pot să port tocuri foarte înalte, lui nu îi este comod, nu poartă tocuri în fiecare zi, spre deosebire de mine”.

Ce spune despre un viitor proiect

Cântăreața se bucură pentru faptul că s-a implicat în televiziune, astfel că pregătește noi surprize:

„Sunt om de televiziune și întotdeauna am fost, iar, cumva, cu pandemia s-a făcut loc în viața mea pentru a mă apuca de acest domeniu. Îmi doresc foarte tare să continui și chiar așa o să fie. În curând o să anunțăm noul proiect, dar deocamdată suntem în discuții și socoteli”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *