Cu ce încălțăminte poți purta blugii mom. Aşa vei arăta chic

Cum să arăți fabulos când porți blugii mom.
Cu ce încălțăminte poți purta blugii mom. Aşa vei arăta chic

Una dintre cele mai populare perechi de blugi au devenit „the mom jeans”. Iată cu ce încălțăminte poți purta blugii mom. Datorită croielii versatile, avantajează mai multe tipuri de siluetă. Acești blugi aduc un omagiu anilor ’80. Au talia înaltă, sunt lejeri în jurul coapselor și se îngustează spre gleznă. Ce face blugii mom să fie unici? Aspectul relaxat, dar destul de sculptat, îi face să fie alegerea numărul unu când vine vorba despre un look cool din denim. Blugii mom realizează echilibrul perfect dintre estetică și sexy fără prea mult efort.

Cu ce încălțăminte poți purta blugii mom

Cu ce încălțăminte poți purta blugii mom

Ca orice altă pereche de blugi și aceștia arată perfect dacă sunt purtați cu pantofii și accesoriile potrivite. Care sunt cei mai buni pantofi pentru a purta blugii mom? Dacă ai avut îndoieli cu privire la tipul de încălțăminte potrivit pentru acest stil, află că blugii mom se potrivesc cu o varietate de pantofi. De la mocasini, adidași, botine, stiletto sau sandale cu bretele, toate aceste tipuri de pantofi ar arăta foarte bine cu o pereche de mom jeans.

Adidași

Una dintre cele mai populare tendințe inspirate din anii 90 sunt adidașii cu talpă groasă, cunoscuți și sub denumirea de sneakers. Datorită aspectului lor masiv au avut un succes foarte mare la branduri celebre precum Balenciaga, Dior și Louis Vuitton. Dintre toate modelele de adidași, aceștia se potrivesc perfect cu blugii mom. Prin designul lor dau un vibe retro extrem de relaxat întregului outfit. Un alt avantaj al acestor adidași este că sunt confortabili și versatili. Aceștia se potrivesc și la alergare, în oraș sau în vacanță.

Mocasini

Dacă ești în căutarea unei ținute rafinate cu blugii mom și o pereche de pantofi pe măsură, alege mocasinii. Este practic imposibil să dai greș într-o ținută casual cu mocasini negri cu talpă plată și detalii metalice. Acești pantofi oferă o notă de eleganță și sunt destul de confortabili. Se poartă în orice anotimp al anului și arată foarte bine în combinație cu mom jeans și un cardigan. Renunță la un look convențional în favoarea unuia cu blugi mom și mocasini.

Botine

Cu ce încălțăminte poți purta blugii mom? Fără îndoială, botinele sunt una dintre cele mai chic alegeri. În stil cowboy, clasice, cu toc rotund sau pătrat, se potrivesc de minune cu blugii mom. Sunt o alegere inspirată mai ales în perioada de tranziție dintre anotimpuri, când vremea se schimba de la o secunda la alta. Botinele arată foarte bine cu pantalonii băgați în interior, dacă blugii sunt mai strâmți. Pe de altă parte, blugii arată foarte bine și cu marginile suflecate deasupra botinelor.

Cu ce încălțăminte poți purta blugii mom. Sandale

Sandalele sunt o alegere feminină deosebit de elegantă. Negre, colorate sau nude, sandalele cu bretele arată spectaculos combinate cu blugii mom. Croiala lejeră, masculină a blugilor se completează perfect cu o pereche de sandale fine. Sunt potrivite pentru o apariție de efect, așadar, rezervă această combinație pentru o ținută specială.

Sursa foto: www.instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9.2 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *