Cu ce mare regret a murit Lucia Moraru, văduva marelui actor Marin Moraru: “Spunea că îi pare rău”

Iată cu ce mare regret a murit Lucia Moraru!

Lucia Moraru s-a stins din viață chiar în preajma sărbătorilor pascale. Ea va fi condusă pe ultimul drum sâmbătă, 11 mai, în jurul orei 11. Văduva marelui actor Marin Moraru își va dormi somnul de veci în Cimitirul Bellu din București. Iată cu ce regret a murit celebrul om de radio. Abia acum s-a aflat!

Regretul cu care a murit Lucia Moraru

Lucia Popescu Moraru, cea care i-a fost aproape lui Marin Morau timp de 52 de ani, s-a stins din viaţă luni, 6 mai, în a doua zi de Paște, la vârsta de 87 de ani. Ea va fi condusă pe ultimul drum sâmbătă, 11 mai, în jurul orei 11.

Fosta realizatoarea de emisiuni de radio va fi înmormântată în Cimitirul Bellu din Capitală. Este de așteptat ca zeci sau chiar sute de apropiați să vină să-și ia rămas bun de la ea.

”Spunea că îi pare rău”

Însă, puțini dintre cei care o vor conduce pe ultimul drum pe Lucia Popescu Moraru știu că aceasta a murit cu un mare regret în suflet.

O apropiată a văduvei lui Marin Morau a mărturisit, de curând, că fosta jurnalistă de radio și-ar fi dorit să treacă în neființă înaintea celebrului actor.

”Spunea că îi pare rău că nu s-a dus ea prima, înaintea lui Marinuș. Mai spunea că a trecut foarte greu peste despărțirea de el, peste moartea lui.

Dar eu cred că ea nu s-a consolat până nu a închis ochii, că Marinuș a urcat la cer”, a declarat o apropiată a femeii, potrivit celor de la viva.ro.

Citește și Motivul pentru care actrița Oana Zara nu a fost cerută de soție nici după 10 ani de relație. „Trebuie să fac eu pasul, nu el” VIDEO EXCLUSIV!

O fostă colegă i-a anunțat moartea pe o rețea socială

Lucia Popescu Moraru a lucrat timp de 40 de ani în radio, iar foștii săi colegi au fost profund îndurerați de pierderea văduvei marelui actor Marin Moraru. De altfel, cea care a făcut anunțul dureros a fost Elena Postelnicu, jurnalistă la Radio România.

”Într-o zi Sfântă de Paște am aflat că o persoană extrem de dragă sufletului meu – doamna Lucia Moraru – The President cum îi plăcea să i se spună uneori la Radio – a plecat la Ceruri, spre Lumina. Nu am cuvinte! … Abia așteptam să o revăd, când urma sa ajungem pe la București. Și de ziua ei, pe 2 mai, i-am promis ca vom trece să o îmbrățișăm….Vom trece… însă nu acasă… ci acolo unde mergeam des cu ea… la Marinuș.

Doamna Lucia (din respect nu puteam să-i spun pe nume, chiar dacă se supară des pe mine) mi-a fost ca o a doua mamă. La Radio, mă dojenea când nu eram atentă, dar imediat mă și îmbrățișa, mă lua peste tot cu ea și chiar ne-a găzduit de foarte multe ori acasă la ea…unde ne aștepta cu fel de fel de mâncăruri pregătite chiar de ea. Iar când au murit părintii mei…ea mi-a fost alături moral și a contat foarte mult. Drum bun Lucia… Nu te voi uita niciodată!”, a scris Elena Postelnicu pe Facebook.

Citește și A murit Lucia Moraru, văduva actorului Marin Moraru: “Într-o zi sfântă de Paște a plecat la ceruri”. De ce boală suferea!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *