Cu ce probleme de sănătate se confruntă fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian, la nici măcar un an: “Ți se rupe inima, chiar la adună pe toate”

Iată cu ce probleme de sănătate se confruntă fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian!

Theo Rose și Anghel Damian trec prin momente extrem de dificile! Sasha Ioan, fiul lor, se confruntă cu câteva probleme de sănătate, la nici măcar un an de zile de când a venit pe lume. Chiar celebra cântăreață a fost cea care, prin intermediul rețelelor sociale, a dezvăluit ce se întâmplă cu băiețelul ei și al regizorului. Iată ce a mărturisit artista!

Theo Rose, extrem de îngrijorată pentru fiul ei. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Sasha Ioan

Theo Rose nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, dar și una dintre cele mai urmărite vedete de pe Instagram.

Recent însă, artista le-a mărturisit fanilor ei din mediul online că trece prin momente extrem de neplăcute și asta pentru că, fiul ei, Sasha Ioan, se confruntă cu unele probleme de sănătate.

Theo Rose, mesaj disperat pe rețelele sociale

În urmă cu puțin timp, solista a ținut neapărat să le povestească fanilor săi de pe Instagram că băiețelul ei și al lui Anghel Damian trece printr-o perioadă mai dificilă. Theo Rose a dezvăluit că micuțul a avut, în doar două luni de zile, gripa A și Salmonella.

”Ce ziceți voi de băiatul meu, că în două luni de zile a avut așa: gripa A, Salmonella… De unde a adunat el Salmonella, nu știe nici Dumnezeu, bănuim așa, dar noi i-am dat doar carne de țară fiartă bine.

Am fost în Dubai, au venit rezultatele, noi credeam că era rotavirus, nu era rotavirus, era asta și după i-am refăcut analizele când ne-am întors, purtător sănătos, continuați cu Probiotic și așa, ca să echilibrăm flora intestinală, că elimină copilul singur.

La o săptămână, mă trezesc cu el cu febră 39 cu 5, luni noaptea eram la spital, că de ce? Acum are streptococ!”, a spus cântăreața pe pagina ei de Instagram.

Citește și Ce intervenție estetică și-a făcut Theo Rose la nivelul feței: “Prea nu se concentra nimeni când voia să se uite în ochii mei”. Cum arată acum!

”El nu te lasă să te panichezi”

Totuși, artista încearcă să rămână puternică, mai ales că fiul ei este calm și reacționează extrem de bine la boli. Theo Rose a spus că încearcă să abordeze aceste probleme ale micuțului ei cu umor.

”Băi, marele meu noroc cu copilul ăsta e că reacționează foarte bine la boală, la febră, la toate alea, nu e din ăla care să bolească. E vesel, e tonic, e cumva. Nu te lasă să te panichezi, să te îngrijorezi, să te uiți la el și să nu știi ce să-i faci, e vesel, își ia tratamentul conștiincios acolo.

Greu, băi, nu-i ușor să fii bebeluș, frate. Trec ăștia mici prin o grămadă de chestii, nu știu, ți se rupe inima, dar noi încercăm să tratăm cu umor, nu vrem să ne panicăm la orice chestie. Bănuiesc că asta e perioada când chiar le adună pe toate”, a mai adăugat cântăreața.

Citește și Ce i-a spus Lia Bugnar lui Theo Rose, după ce a aflat despre relația ei cu Anghel Damian, fostul său iubit. Artista a dezvăluit cum a decurs discuția lor!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *