Cu ce probleme se confrunta Stephan Pelger în ultima perioadă. Cătălin Botezatu: “Mergea des în Germania, mama lui era bolnavă”

Cu ce probleme se confrunta Stephan Pelger în ultima perioadă. Cătălin Botezatu: “Mergea des în Germania, mama lui era bolnavă”

Stephan Pelger, unul dintre cei mai talentați și cunoscuți designeri din România, a fost găsit mort în locuința sa, la vârsta de 44 de ani. În ultima perioadă, acesta se confrunta cu mai multe probleme, inclusiv de sănătate, iar Cătălin Botezatu a dezvăluit câteva detalii din viața creatorului de modă care l-ar fi făcut să-și pună capăt zilelor.

„Numai Dumnezeu știe ce s-a întâmplat în sufletul lui”

Stephan Pelger mărturisea în urmă cu puțin timp că, în ultimii cinci ani, se confrunta cu insomnie și stări de depresie, iar acestea au apărut după ce a fost jefuit și bătut, în 2018, la Cannes. Experiența traumatizantă a avut un impact semnificativ asupra vieții sale.

Unul dintre bunii amici ai lui Stephan Pelger din lumea modei, Cătălin Botezatu, a povestit că ultima oară s-a văzut cu acesta la ziua lui de naștere și era bine, iar acum trei săptămâni își făcuse transplant de păr. Cătălin Botezatu a mai spus că afacerile lui Stephan Pelger nu mai mergeau așa bine ca înainte de pandemie.

Cu ce probleme se confrunta Stephan Pelger în ultima perioadă. Cătălin Botezatu: “Mergea des în Germania, mama lui era bolnavă”
Cătălin Botezatu era prieten cu Stephan Pelger.

Doamne, ce se întamplă?! Ultima oară l-am văzut la ziua mea, era OK, acum 3 săptămâni și-a făcut transplant de păr, era bine, dar lua foarte multe antidepresive. Nu am mai vorbit, ne mai întâlneam accidental pe lângă atelierul lui. Numai Dumnezeu știe ce s-a întâmplat în sufletul lui. Suportul lui financiar era din ce în ce mai mic, mergea des la mama lui în Germania, și mama lui era bolnavă. Nu pot să spun nimic clar până nu vorbesc cu cei care au vorbit ultima dată cu el!”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cum a fost adoptat Stephan Pelger

Joi, 8 iunie, Stephan Pelger a decis să-și pună capăt zilelor, el fiind găsit spânzurat în locuința sa din Sectorul 2 al Capitalei. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate împrejurările în care designerul şi-a pierdut viaţa.

„Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Stephan Pelger a fost adoptat de o familie de naționalitate germană, cea a episcopului de la Biserica Neagră, pe când avea puțin peste un an de zile. Invitat recent în emisiunea „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, creatorul de modă a povestit cum a decis mama lui să-l adopte chiar pe el.

„Eram, cred, vreo 11-12 copilași într-un singur pat și mi-a zis mama că am întins mâinile, mi-a zis că erai cel mai urât din patul ăla, dar gestul acela de a întinde mâinile a făcut-o să se cutremure”, mărtutisea Stephan Pelger.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *