Cu ce să pulverizezi pe cearceaful de pat ca să scapi de mirosul neplăcut. Lenjeria ta de pat va fi curată și plină de prospețime

Iată cu ce să pulverizezi pe cearceaful de pat ca să scapi de mirosul neplăcut!
Cu ce să pulverizezi pe cearceaful de pat ca să scapi de mirosul neplăcut. Lenjeria ta de pat va fi curată și plină de prospețime

Nimeni nu își dorește să se odihnească pe o lenjerie de pat urât mirositoare. De regulă, cearceaful capătă un miros neplăcut în dulap din cauza umezelii care se acumulează la interior. Însă, atunci când îl așezăm pe pat, mirosul neplăcut se resimte din plin. Cum rezolvăm problema? Iată cu ce să pulverizezi pe lenjeria de pat. Astfel, aceasta va avea un miros plăcut!

Ce să faci dacă cearceaful de pe pat miroase urât

Este o adevărată plăcere să te relaxezi într-un dormitor parfumat. Dar nu este întotdeauna ușor să păstrezi parfumul cearșafurilor proaspăt spălate și al unei saltele noi.

Însă, cu ajutorul a câtorva trucuri te poți bucura de o lenjerie frumos mirositoare și de un mediu propice somnului odihnitor. Astfel, poți spune în sfârșit adio mirosurilor neplăcute.

Trucuri care te vor ajuta să ai un cearceaf de pat proaspăt și parfumat

Te-ai săturat ca lenjeria ta de pat să miroasă urât? Ei bine, noi avem soluția. Ia o sticlă cu pulverizator și adaugă 500 de ml de apă rece și 30 de ml de votcă. Amestecă bine și adaugă și câteva picături de uleiuri esențiale, în funcție de aromele tale preferate.

Amestecă din nou, apoi pulverizează această soluție pe cearceafuri înainte de a le călca. Votca va opri dezvoltarea bacteriilor, iar uleiul floral va oferi o aromă fresh lenjeriilor de pat.

Cum mai poți avea un dormitor parfumat

  • Pune flori proaspete pe noptieră

Care sunt florile tale preferate? Cumpără un buchet, așează-l în cea mai frumoasă vază pe care o ai și pune-o pe noptieră. Vei vedea cât de plăcut este să te trezești în aroma lor deosebită.

  • Aerisește dormitorul în mod regulat

Aerisește dormitorul în mod regulat pentru a păstra un miros proaspăt în cameră. Acordă o atenție deosebită pernelor și saltelelor. De asemenea, șterge praful de pe mobilier ori de cate ori se depune.

Te-ar mai putea interesa și Nu mai folosi balsam când speli lenjeria de pat și prosoapele. Altul este secretul ca să iasă curate și parfumate!

  • Folosește un balsam când speli lenjeria de pat

Iubești mirosul de lavandă sau de vanilie? Folosește balsamul preferat când speli lenjeria de pat și, dacă este posibil, las-o să se usuce pe sârmă. Astfel, aceasta va avea un miros plăcut, iar tu vei avea parte de un somn odihnitor.

Te-ar mai putea interesa și La câte grade se spală lenjeria de pat. Temperatura ideală care le face din nou curate!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *