Cu ce se curăță ceara de epilat. Cele mai simple și eficiente soluții

Chiar dacă pare complicat, există soluții simple și la îndemâna oricui.
Cu ce se curăță ceara de epilat. Cele mai simple și eficiente soluții

Cu ce se curăță ceara de epilat, care se întărește extrem de raped pe piele. Rămasă pe piele, ceara provoacă iritații și disconfort. În prezent, există diferite metode de epilare, cea cu ceară fiind în continuare cea mai preferată și utilă metodă. Iată cu ce se curăță ceara de epilat.

Cu ce se curăță ceara de epilat

Chiar dacă pare complicat, există soluții simple și la îndemâna oricui.  Ceara de epilat nu se îndepărtează deloc greu, însă, trebuie să urmați pașii necesari pentru a rezolva această situație. Există mai multe modalități de a îndepărta ceara de pe piele, fără durere și foarte eficiente.

Una dintre cele mai dese situații este aceea în care ceara este mult prea încălzită, iar pusă pe o bandă specială, aceasta se scurge cu ușurință. Compoziția excesiv topită sau, dimpotrivă, ușor încălzită este un alt motiv pentru lipirea ei de corp.

Cu ce se curăță ceara de epilat
Cu ce se curăță ceara de epilat

Consistența perturbată a acestei substanțe duce la aceleași rezultate. Ceara va rămâne pe corp dacă banda nu este presată bine sau, dimpotriva, presată prea tare.

Puteți îndepărta ceara după epilare folosind:

  • apa caldă- procedeul trebuie făcut cu mișcări ușoare. Este necesar să spălați reziduurile aderente de pe zonele murdare. Efectul va spori săpunul. Din păcate, această metodă nu funcționează întotdeauna
  • șervețele speciale- Îndepărtează ceara cu ușurință. Șervețelele sunt incluse în majoritatea truselor de îndepărtare a părului. În orice caz, este mai bine să aveți astfel de șervețele, pentru că sunt suficient de utile.
    ulei vegetal sau cosmetic- puteți pune ulei vegetal pe o bucată de vată și apoi frecați ușor zona de piele unde se află ceara. Este una dintre cele mai apreciate proceduri.
  • crema grasă. Nu numai că va îndepărta tot ceea ce nu este necesar din piele, dar va avea și un efect benefic asupra acesteia. Crema grasă are proprietăți de catifelare, previne apariția diferitelor iritații;
  • loțiuni, spray-uri, geluri. Aplicate pe corp, aceste produse cosmetice sunt capabile să îndepărteze ceara foarte rapid. Aici este foarte important să știți care sunt produsele potrivite. În cazul în care apar iritații, evitați să mai folosiți produsul respectiv.
  • fier de călcat sau uscător de păr. Pe materialul care acoperă corpul trebuie aplicat un fier de călcat ușor încălzit. Cea mai bună țesătură de folosit este bumbacul. Ceara se încălzește și se lipește de ea. Astfel, peți scăpa rapid de ceara rămasă pe piele.

Beneficiile epilării cu ceară

„Epilarea cu ceară îndepărtează firele de păr de la rădăcină. În cazul epilării cu aparatul de ras, firele de păr sunt tăiate aproape de nivelul pielii.

În cazul epilării cu ceară, părul este îndepărtat de la folicul. Asta înseamnă că, atunci când părul se regenerează și crește din nou, o face cu un capăt fin conic.
Partea interesantă este că atunci când te epilezi cu ceară, beneficiezi și de răsfățul unei exfolieri fine a pielii

Un specialist profesionist în epilare cu ceară se va asigura că îndepărtează benzile de ceară în modul cel mai eficient pentru a reduce riscul de fire de păr încarnate .

Partea bună atunci când te epilezi cu ceară este că vei experimenta doar micile dureri sau înțepături din timpul procesului de epilare atunci când ceara este îndepărtată de pe piele”, explică specialistul, potrivit cinnamonsalon.ro.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.