Cu ce se curăță vopseaua de păr de pe piele. Ingredientele banale din casă care sunt de mare ajutor

Vei scăpa mult mai repede de vopseaua rămasă pe piele
Cu ce se curăță vopseaua de păr de pe piele. Ingredientele banale din casă care sunt de mare ajutor

Cu ce se curăță vopseaua de păr de pe piele? Multe femei pot recunoaște că este o adevărată provocare să îndepărteze vopseaua de pe piele, mai ales dacă vorbim despre o nuanță închisă, cum este negru. Există însă câteva metode care ajută foarte mult. Îți spunem mai jos care sunt ingredientele care îți vor fi de ajutor când întâmpini o asemenea situație.

Cu ce se curăță vopseaua de păr de pe piele

Atunci când îți vopsești părul acasă sunt șanse foarte mari să te pătezi pe frunte, ceafă, urechi sau tâmple. Din fericire, există soluții și vopseaua se curăță cu anumite ingrediente pe care probabil le ai deja prin casă. Trebuie doar să le combini și să le aplici pe piele.

Există mai multe ingrediente naturale sau diferite produse care sunt eficiente în curățarea petelor de vopsea de păr, mai ales dacă sunt combinate între ele. Foarte important: trebuie să fie metode sigure de curățare, altfel pot produse iritații sau mâncărimi ale pielii.

În primul rând, pentru a preveni petele de vopsea de păr pe piele e bine să aplici înainte vaselină sau balsam de păr în jurul liniei părului. Textura uleioasă împiedică impregnarea vopselii în piele. Dacă totuși se întâmplă ca pielea să rămână pătată poți încerca următoarele soluții simple pentru a scăpa de vopseaua de păr de pe piele.

Soluții utile pentru a curăța pielea de vopsea de păr

Pasta de dinți. Dacă este una cu granule este și mai bine căci ajută la curățarea mai rapidă a vopselei de pe piele. Freacă ușor zonele pătate. Clătește apoi cu apă rece.

Bicarbonat de sodiu. Acesta poate fi folosit în combinație cu sucul de lămâie care are un efect de albire. Se aplică și se șterge ușor pielea. Se clătește cu apă călduță.

Lapte dulce. Îmbibă o dischetă demachiantă în lapte și șterge zona pătat că vopsea de păr. Clătește apoi cu apă călduță.

Ulei de bebeluși. Acesta trebuie aplicat pe zonele pătate și lăsat să acționeze peste noapte. Se curăță cu apă călduță a doua zi de dimineață.

Aftershave. Se aplică pe zona pătate și se șterge ușor, apoi se clătește cu apă rece.

Scrum de țigară cu apă. Este un truc foarte vechi: se amestecă cele două, se freacă petele de vopsea, apoi se clătește.

Tărâțe de ovăz, apă și zahăr. Folosește acest amestec care funcționează exact ca un scrub. Dar e foarte important să umezești pielea înainte de aplicare.

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a început să facă Doina Popescu?
8.6 68 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.