Cu ce se ocupă acum Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin. Ipostaza inedită în care a fost surprins

Tuncay a fost căsătorit cu Andreea în perioada 2014 - 2017

Cu ce se ocupă acum Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin, după cinci ani de la divorț? Cunoscutul fizioterapeut își continuă meseria și pare că îi iese foarte bine deoarece recent și-a cumpărat un bolid de lux.

Cu ce se ocupă acum Tuncay Ozturk. Și-a cumpărat un bolid de zeci de mii de euro

Tuncay Ozturk și-a mutat clinica de fizioterapie în zona de nord a Capitalei, acolo unde a fost surprins cu noul său bolid de lux. Potrivit cancan.ro este vorba de un Mercedes a cărui valoare ajunge la suma de 95 de mii de euro. Este, conform sursei citate, un “monstru” cu 330 de cai putere.

După divorțul de Andreea Marin, în 2017, Tuncay Ozturk a devenit foarte discret în privința vieții sale personale. Așadar, nu a fost surprins cu nicio altă femeie la braț.

Este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde publică des fotografii cu el sau din clinica sa, însă doar atât. Fizioterapeutul nu pare să mai vrea să își expună viața personală, așa cum se întâmpla în perioada în care a fost căsătorit cu Andreea Marin.

Tuncay a fost căsătorit cu Andreea în perioada 2014 - 2017
Tuncay a fost căsătorit cu Andreea în perioada 2014 – 2017

Povestea dintre Andreea Marin și tuncay Ozturk

Andreea Marin și Tuncay Ozturk au fost căsătoriți în perioada 2014-2017. S-au cunoscut în Turcia, acolo unde vedeta a mers să-și trateze anumite probleme. S-au îndrăgostit, s-au căsătorit, iar el s-a mutat în România. Și-a deschis aici o clinică de fizioterapie. Pe tot parcursul căsniciei, Andreea Marin i-a promovat acestuia clinica, serviciile, numele. Au divorțat în anul 2017 fără ca niciunul dintre ei să dea prea multe detalii cu privire la motivul divorțului. S-a vorbit atunci despre infidelitate din partea lui Tuncay, fiind surprins atunci de paparazzi într-un supermarket alături de asistenta lui, Sandra.

După câțiva ani, Andreea Marin a susținut că toți bărbații din viața ei ar fi profitat de numele său.

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa. Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct’, a declarat Andreea Marin.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce a participat Jorge la Survivor All Stars, de fapt
6 122 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *