Cu ce se ocupa Alina Ceușan, unul dintre cei mai importanți influenceri români, înainte de a deveni celebră: ”Aveam deja un salariu de prin clasa a IX-a”

Din ce a făcut primii bani

Scris de: Daoud Andra

20 Nov. 2023

Alina Ceușan a fost unul dintre primii influenceri români. A început să activeze în mediul online încă de când era în facultate și, chiar dacă pe parcurs s-a implicat și în alte activități, online-ului îi dedică în continuare cel mai mult timp. Cu ce se ocupa Alina Ceușan înainte de a deveni cunoscută pe internet și din ce a făcut primii bani.

Din ce a câștigat Alina Ceușan primii bani

Alina Ceușan este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut de la noi. Are aproape un milion de followeri pe Instagram, dar s-a implicat și în alte afaceri și activități care îi aduc bani. Prezentatoarea de la Love Island nu a făcut un secret din faptul că a muncit încă din liceu, pentru a-și câștiga singură existența.

Într-un interviu pentru Playtech Știri, influencera a povestit că a avut mai multe joburi sezoniere în liceu, înainte de a avea un venit stabil din online. Muncea în vacanțele de vară, pentru că își dorea să fie independentă financiar.

”Cred că ultimii bani de la ai mei i-am luat în timpul facultății, deși aveam deja un salariu de prin clasa a IX-a. Tot timpul munceam, cel puțin pe timp de vară și mi-a plăcut independența asta și mi-a prins bine. După care mi-am văzut de parcurs și lucrurile s-au întâmplat de la sine. Cred că undeva prin 2012 am făcut primii bani din blog foarte strâns legat de activitatea mea din online.

M-am desprins destul de repede de tot ceea ce au însemnat finanțele familiei. Cred că acesta este un lucru bun și un exercițiu foarte bun pentru tinerii din ziua de azi să încerce măcar un job de vară sau tot timpul să aibă ceva în mișcare.”, a spus blonda, pentru sursa menționată.

Citește și: Alina Ceușan, despre cum a fost cucerită de soțul ei. Ce nu a știut nimeni despre Raul Tișa: „Am zis DA din prima” VIDEO EXCLUSIV

Cu ce se ocupa Alina Ceușan, unul dintre cei mai importanți influenceri români
Alina Ceușan, în perioada în care a început să activeze în mediul online

A fost și asistentă TV

După ce a cunoscut succesul în mediul online, Aline Ceușan și-a deschis o afacere cu haine, care îi aduce un venit considerabil. În paralel, a cochetat și cu televiziunea. A participat, alături de prietena și colega ei, Carmen Grebenișan, la Asia Express, sezonul 3. Anul acesta, a prezentat emisiunea Love Island la Pro TV, însă puțini știu că a luat contact prima dată cu televiziunea în urmă cu mai mulți ani.

Citește și: Cum a ajuns Alina Ceușan gazda emisiunii ”Love Island”. ”Clar zona de online îmi vine mănușă”. Ce surprize aduce noul show de la Pro TV VIDEO EXCLUSIV

”Am fost asistentă TV ca să revenim unde suntem acum și să închidem cercul cum s-ar spune. Era o televiziune din Târgu Mureș, era o emisiune de vară foarte fresh, efervescentă, eram destul de tânără și eram cu o colegă de-a mea, tot Alina o cheamă, de la agenția de modele la care eram la momentul respectiv.”, a mai povestit vedeta, pentru Playtech Știri.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *